ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ενωτικός και στο αντίο του ο Άλβες – «Για πάντα Μπαρτσελόνα» (pic)

Κύριος ήρθε... κύριος αποχωρεί. Ο Ντάνι Άλβες αποχαιρέτησε το κοινό της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα με λόγια μέσα από την καρδιά του.

Ενωτικός και στο αντίο του ο Άλβες – «Για πάντα Μπαρτσελόνα» (pic)

Τελικά το δεύτερο πέρασμα του Ντάνι Άλβες στο Καμπ Νου κράτησε μόλις έξι μήνες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε στα 39 του στην Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Τσάβι του έδωσε διπλό ρόλο. Τόσο αγωνιστικό τοποθετώντας τον αρκετές φορές στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσο και εμψυχωτικό, με τον Βραζιλιάνο να είναι η φωνή των αποδυτηρίων.

Με το τέλος της σεζόν όμως Τσάβι και Λαπόρτα πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στο τέλος της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο αμυντικό. Να κλείσουν οριστικά το κεφάλαιο – όσον αφορά το αγωνιστικό – και να αποχαιρετήσουν τον Άλβες. Εκείνος χωρίς να φέρει καμία αντίσταση αποδέχθηκε την ετυμηγορία των ανθρώπων της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα. Αποχωρεί αν και θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το Mundial του Κατάρ. Όπως και να χει δεν ήθελε να φύγει σαν… κλέφτης. Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό της αγαπημένης του ομάδας με ένα μακροσκελές μήνυμα του στο Instagram.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η ανάρτηση του Ντάνι Άλβες και το αντίο στους φίλους της Μπαρτσελόνα

«Ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν 8+ χρόνια αφιερωμένα σ’ αυτό το κλαμπ, σ’ αυτά τα χρώματα και σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά όπως όλα στη ζωή, τα χρόνια περνούν, οι δρόμοι χωρίζουν και οι ιστορίες γράφονται για κάποιο διάστημα σε διαφορετικά μέρη. Προσπάθησαν να με διώξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν (σ.σ. γέλια), γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυνατός είμαι. Πέρασαν πολλά ακόμη χρόνια μέχρι το ποδόσφαιρο και η ζωή, που όπως πάντα είναι πολύ ευγνώμονες σε όσους τα σέβονται, αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ.

Αλλά δεν θα πω αντίο χωρίς πρώτα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στον σύλλογο και να μπορέσω να φορέσω ξανά αυτή την υπέροχη φανέλα. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι. Ελπίζω να μην ξεχάσετε την τρέλα μου.

Ελπίζω όσοι είναι εδώ, αν παραμείνουν, να αλλάξουν την ιστορία αυτού του όμορφου συλλόγου, το εύχομαι από καρδιάς. Κατέκτησα 23 τίτλους και γράφτηκε ένα υπέροχο χρυσό βιβλίο! Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος ακόμα πιο απαιτητικός. Ίσως ο κόσμος να μην ξεχάσει ποτέ: ένα λιοντάρι, ακόμα κι αν είναι 39 ετών, εξακολουθεί να είναι ένα καλό τρελό λιοντάρι. Για πάντα Μπαρτσελόνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ