Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Μίλαν φιλοδοξεί να χτίσει τη δυναστεία της πάνω στον σαρωτικό Τονάλι (vid)
Μίλαν

H Μίλαν φιλοδοξεί να χτίσει τη δυναστεία της πάνω στον σαρωτικό Τονάλι (vid)

Ένα κράμα Γκατούζο και Πίρλο! Ο Σάντρο Τονάλι είναι το κινητό... χταπόδι της Μίλαν. Ο παίκτης που κάνει τα πάντα και συμφέρει.

16.06.2022 | 14:05

H φετινή Μίλαν δεν ήταν ένα πυροτέχνημα. Ήταν η όμορφη κατάληξη μιας καλά οργανωμένης διαδρομής. Μια κούρσα που είχε αρχή, μέση και τέλος. Τα τελευταία χρόνια οι «Ροσονέρι» χτίζουν μεθοδικά το οικοδόμημά τους. Προσθέτουν συνεχώς νέα λιθαράκια με σύνεση και πάνω απ’ όλα πλάνο. Η κατάκτηση του φετινού scudetto είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας.

Η Μίλαν έφθασε στην κορυφή έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός μέσος ήρθε την περασμένη σεζόν στο Σαν Σίρο. Η φήμη του τον ήθελε να μπαίνει στο οπλοστάσιο του Στέφανο Πιόλι σαν άλλος Αντρέα Πίρλο. Αέρινος, με εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ και σέντρες ακριβείας. Χωρίς πολλά τρεξίματα και με το νου του αποκλειστικά στη δημιουργία.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στο πρώτο εξάμηνα του δανεισμού του άπαντες έμειναν να περιμένουν τα παραπάνω. Ο μικρός δεν έκανε όμως ποτέ το ξεπέταγμα και η παραμονή του στο Μιλάνο αμφισβητήθηκε έντονα. Μόνο δύο άνθρωποι επέμειναν στην αγορά του Τονάλι από τη Μπρέσια. Στέφανο Πιόλι και Πάολο Μαλντίνι. Η γνώμη τους – για καλό των «ροσονέρι» – μέτρησε, η Μίλαν αγόρασε τα δικαιώματα και φέτος είδαμε έναν άλλον Τονάλι.

Ο 22χρονος χαφ ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν σκέτη απόλαυση. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Πήρε ρόλο Πίρλο και Γκατούζο μαζί. Μια κινητή… σκούπα που μάζευε κάθε σκουπίδι στη μεσαία γραμμή. Διόρθωνε κάθε αδυναμία των συμπαικτών του και γινόταν ο εφιάλτης των αντιπάλων του. Ο Σάντρο Τονάλι πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και δικαίως σήμερα αποτελεί αναντικατάστατο μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της προσπάθειας. Πάνω σε αυτόν, η Μίλαν θα προσπαθήσει να χτίσει κάτι ακόμη καλύτερο. Να προσθέσει στο πλάι του έναν παίκτη όμως ο Ρενάτο Σάντσες και μαζί να δημιουργήσουν ένα… κάστρο. Μια σιγουριά που θα φέρει στους υπόλοιπους ευελιξία κινήσεων και… απογείωση σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο Σάντρο Τονάλι εν δράσει

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version