ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ζανιόλο: «Εκτιμώ το ενδιαφέρον από Μίλαν και Γιουβέντους, ντρέπομαι τον Ζλάταν!»

Σε συνέντευξή του στη Gazzetta Dello Sport, ο Νικολό Ζανιόλο μίλησε για το μέλλον του στη Ρόμα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν.

Ζανιόλο: «Εκτιμώ το ενδιαφέρον από Μίλαν και Γιουβέντους, ντρέπομαι τον Ζλάταν!»

Ο Νικολό Ζανιόλο παραδέχεται ότι είναι «ευχαριστημένος» με το ενδιαφέρον της Μίλαν της Γιουβέντους μεταξύ άλλων. Αποκαλύπτει ότι ήταν πολύ ντροπαλός για να μιλήσει με το είδωλο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ευχαριστεί τον Ζοσέ Μουρίνιο που τον έμαθε να διαχειρίζεται τη… σιωπή του.

Ο Ιταλός διεθνής εξτρέμ έχει επανειλημμένα συνδεθεί με αποχώρηση από τη Ρόμα αυτό το καλοκαίρι. Καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024 και οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση δεν έχουν προχωρήσει. Αναφέρεται ότι ο σύλλογος του έβαλε τιμή 65 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο τοις μετρητοίς και χωρίς ανταλλαγές παικτών. Αλλά μέχρι στιγμής η Μίλαν και η Γιούβε δεν έχουν καλύψει το απαιτούμενο ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

«Είναι ευχάριστο να γίνεσαι αντικείμενο ενδιαφέροντος από μεγάλους συλλόγους. Καθώς αν σε σκέφτονται, σημαίνει ότι είσαι καλός. Προπονούμαι με ακόμη περισσότερο κίνητρο, επειδή θέλω να αποδείξω ότι σωστά έχω συνδεθεί με αυτούς τους κορυφαίους συλλόγους», είπε ο Ζανιόλο στο περιοδικό La Gazzetta dello Sport Sportweek.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι ντροπές του Ζανιόλο για τον Ζλάταν

Στο μεταξύ, ο Ζανιόλο δεν έκρυψε και τον αμέριστο σεβασμό που διακατέχει για τον προπονητή του στη Ρόμα, τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Ο Μουρίνιο είναι νικητής, με έμαθε να συμμετέχω και στην άμυνα και ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, με βοήθησε να αντιμετωπίσω ορισμένες καταστάσεις στις οποίες στο παρελθόν θα είχα αντιδράσει άσχημα. Για παράδειγμα με αποβολή από σημαντικούς αγώνες. Με έμαθε να “δαγκώνω τη γλώσσα μου”: σιωπή στο γήπεδο και δουλειά πιο σκληρή.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είναι ο κληρονόμος του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους, ο Ιταλός δεν κάνει πίσω από την ερώτηση: «Φαίνεται υπερβολικό, αλλά φυσικά είναι ευχάριστο. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, μοναδικός. Θα δούμε, η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Απλώς θα προπονηθώ και θα περιμένω».

Η Μίλαν θεωρείται από τους διεκδικητές για την υπογραφή του Ζανιόλο και έχει το «είδωλό» του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα παίζοντας στο ίδιο γήπεδο με τον Ζλάταν. Δεν του μίλησα, αλλά μελέτησα τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι, την κίνησή του, πόσο χαρισματικός ηγέτης είναι. Ήμουν πολύ ντροπαλός για να πλησιάσω… Τον θαύμαζα από μακριά. Είμαι χαρούμενος που η Μίλαν κέρδισε το Σκουντέτο στο τέλος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ