ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ γέμισε τις πτέρυγες με… χρυσόσκονη!

Η απόκτηση του Κάλβιν Ράμσεϊ ουσιαστικά ολοκληρώνει το σχέδιο του Γιούργκεν Κλοπ. Να έχει τέσσερα μπακ που δεν πιάνονται σε καμία πλευρά του γηπέδου.

Η Λίβερπουλ γέμισε τις πτέρυγες με… χρυσόσκονη!

O Γιούργκεν Κλοπ από τη μέρα που πάτησε στο Άνφιλντ έδειξε το που ήθελε να κινηθεί. Ήθελε να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα σε όλες τις γραμμές της, η οποία να μην στηρίζεται από τους λίγους. Ήθελε και θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές του να προσφέρουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Γι’ αυτό τον λόγο και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική του γραμμή και περισσότερο στα πλάγια μπακ.

Εκεί είχε την χαρά και την τύχη η ομάδα του να γεννήσει δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Άντριου Ρόμπερτσον. Δύο μπακ παγκόσμιας κλάσης, τα οποία προσφέρουν τα μέγιστα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ. Ακριβώς πίσω τους από φέτος βρίσκεται και ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας άσσος πρόπερσι άφησε τον Ολυμπιακό και πέταξε στο Νησί για λογαριασμό των «Κόκκινων».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Με τον Κάλβιν Ράμσεϊ έδεσε το γλυκό στη Λίβερπουλ

Την περασμένη σεζόν όμως ήρθε η απογείωση. Η αριστερή πτέρυγα απέκτησε ανταγωνισμό, με τον Άντριου Ρόμπερτσον να βλέπει τον «Τσίμι» να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Έχοντας λοιπόν καλύψει και με το παραπάνω το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γιούργκεν Κλοπ το φετινό καλοκαίρι θέλησε να ενισχύσει και την πλευρά του Άρνολντ.

Έτσι εδώ και μερικά 24ωρα η Λίβερπουλ έχει προσθέσει στο δυναμικό έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Κάλβιν Ράμσεϊ. Ο 18χρονος Σκωτσέζος άφησε τη χώρα του και την Αμπερντίν και μετακόμισε στο Άνφιλντ. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει μιλούν για ένα εξαιρετικό ταλέντο που έχει μπροστά του ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες. Σίγουρα έχοντας στην προπόνηση παίκτες όπως οι προαναφερόμενοι, ο πιτσιρικάς δεν μπορεί παρά να γίνεται καλύτερος. Η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Ράμσει ουσιαστικά «κλειδώνει» τις θέσεις στα πλάγια της αμυντικής γραμμής. Όλοι τους οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια. Εξάλλου που θα βρουν καλύτερα. Βρίσκονται σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είτε κατακτά είτε αγγίζει όλους τους διαθέσιμους τίτλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ