Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλεισε το “deal” και… ξεχνάει τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Έκλεισε το “deal” και… ξεχνάει τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ!

Ο Σεμπάστιαν Αλέ πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί βρήκαν τον αντί-Χάαλαντ!

21.06.2022 | 15:33

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμη στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή… βρίσκοντας γρήγορα γρήγορα τον αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι Βεσφταλοί σκόπευαν να αποκτήσουν έναν επιθετικό με ποιότητα και εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και δεν ήθελα να ρισκάρουν. Όλοι στον σύλλογο θεωρούν πως ο Σεμπάστιαν Αλέ είναι αυτήν την στιγμή ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Νορβηγό σταρ.

Για αυτόν τον λόγο και η Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες της συζητήσεις με τον Άγιαξ για την απόκτηση του 25χρονου, ο οποίος έκανε μια απίθανη σεζόν με τους Ολλανδούς.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι Γερμανοί έχουν ήδη έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Αλέ, ο οποίος δεν μπορεί να περιμένει για να πάρει το αεροπλάνο για την Γερμανία και πιέζει με τον τρόπο του τον «Αίαντα» για να πει το “ναι”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ντόρτμουντ θεωρεί πως μέσα στην εβδομάδα ο Αλέ θα… υπογράψει το συμβόλαιο με τον σύλλογο. Ο Άγιαξ φαίνεται πως θα απαντήσει θετικά στην τελευταία προσφορά των Βεστφαλών.

Οι Ολλανδοί έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους και θεωρούν πως δεν μπορούν να ζητήσουν περισσότερα. Έτσι η Ντόρτμουντ άμεσα θα έχει στο ρόστερ της τον αντι-Χάαλαντ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version