ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αγρίεψε η Μπαρτσελόνα – Οι τρεις παιχταράδες που φέρνει ο Τσάβι

Ο Ζοάν Λαπόρτα ξεσκονίζει τον κουμπαρά της Μπαρτσελόνα βρίσκει τους απαραίτητους πόρους και φέρνει στο Καμπ Νου παίκτες - πρωταγωνιστές.

Αγρίεψε η Μπαρτσελόνα – Οι τρεις παιχταράδες που φέρνει ο Τσάβι

Τελικά όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, χρήματα… υπάρχουν στην Μπαρτσελόνα. Δεν εξηγείται αλλιώς το παρακάτω δημοσίευμα που έρχεται από την Ισπανία. Οι Καταλανοί όλο αυτό το διάστημα δείχνουν δυσκολίες στο να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι. Η διοίκηση Λαπόρτα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του καταλανικού συλλόγου έκανε λόγο για τεράστια οικονομικά προβλήματα. Για υπέρογκα χρέη που άφησε η διοίκηση Μπαρτομέου.

Σήμερα πάντως στη Βαρκελώνη οι φυλλάδες αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» στοχεύουν στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που όλοι μαζί μπορεί να κοστίσουν περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ. Τρεις παίκτες βέβαια που αν έρθουν στο Καμπ Νου ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας του Τσάβι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει τα σχέδια της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα για το επόμενο διάστημα. Ο στόχος είναι τριπλός. Ο Τσάβι θέλει μέχρι τις 16 Ιουλίου να έχει στις τάξεις του τους Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ζουλς Κουντέ. Τρία υπερόπλα, τα οποία θέλει τα τοποθετήσει στην αρχική του ενδεκάδα και να τα «μπολιάσει» με τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας του.

Οι περιπτώσεις και των τριών ποδοσφαιριστών όμως μόνο εύκολες δε φαντάζουν. Καθημερινά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι τρεις ποδοσφαιριστές για να αποκτηθούν θα χρειαστεί η Μπαρτσελόνα να βάλει βαθιά το… χέρι στην τσέπη. Ο Μπερνάρντο Σίλβα πωλείται από την Μάντσεστερ Σίτι όμως η τιμή εκκίνησης αγγίζει τα 70 – 80 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν κατεβαίνει από τα 50, ενώ η Σεβίλλη αξιώνει για τα δικαιώματα του Κουντέ περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζοάν Λαπόρτα καλείται να βρει πόρους (χορηγούς και πωλήσεις παικτών) και στη συνέχεια να ρίξει τεράστια ποσά στην αγορά για να τους φέρει όλους στον Τσάβι. O Καταλανός προπονητής ξέρει πως με αυτούς τους τρεις η ομάδα του ανεβαίνει αυτομάτως επίπεδο. Γεμίζει με ποιότητα όλες του τις γραμμές και μπορεί έτσι να χτυπήσει κάθε αντίπαλο και στόχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ