Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανένδοτη η Μπάγερν για την τιμή του Λεβαντόφσκι!
Μπάγερν Μονάχου

Ανένδοτη η Μπάγερν για την τιμή του Λεβαντόφσκι!

Η Μπάγερν Μονάχου επιμένει να θέλει το λιγότερο 50 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

23.06.2022 | 22:09

Αρκετά σταθερή στην πολιτική της και στην απόφασή της να μην συζητήσει τίποτε λιγότερο από 50 εκατ. ευρώ για την πώληση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραμένει η Μπάγερν Μονάχου. Απορρίπτοντας και τη νέα προσέγγιση της Μπαρτσελόνα, η οποία πρόσφερε την Πέμπτη (23/6) το ποσό των 35 εκατ. ευρώ. Συν άλλα πέντε ως μπόνους.

Οι Βαυαροί επιμένουν στα 50 εκατ. ευρώ και πλέον η Μπαρτσελόνα περιμένει διάφορες συμφωνίες όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα και όχι μόνο. Προκειμένου να ανεβάσει κι άλλο την πρότασή της και να πλησιάσει τις αξιώσεις της Μπάγερν για να γίνει η συμφωνία της μεταγραφής του Πολωνού επιθετικού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Λεβαντόφσκι επιμένει για Μπαρτσελόνα

Όπως είναι γνωστό, ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι έχει εκφράσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Οι οποίες δεν αποκλίνουν από το να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου. Αν και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ο Πολωνός χαρισματικός σκόρερ εμμένει στην άποψή του. Θέλει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς με τους οποίους έχει κατακτήσει τα πάντα.

Ο «Λέβα» νιώθει πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω στην Μπάγερν. Όπως και ο σύλλογος σε αυτόν. Παρότι αποκτήθηκε ο Σαντιό Μανέ και ομολογουμένως θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον να τους δούμε μαζί στο γήπεδο τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version