ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

H Μπάγερν… απασφάλισε – Ρίχνει τα βέλη της στον Κριστιάνο

Η Μπάγερν Μονάχου μετά τον Σάντιο Μανέ φιλοδοξεί τα ταράξει ξανά τα νερά του αθλήματος διεκδικώντας την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

H Μπάγερν… απασφάλισε – Ρίχνει τα βέλη της στον Κριστιάνο

Ναι ναι δεν αποκλείεται να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ακόμη μία σπουδαία ομάδα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής AS. Οι Ίβηρες αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 37χρονος επιθετικός δεσμεύεται με έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους» αλλά το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ μοιάζει να είναι αρκετά ρευστό.

Αυτό διότι ο ίδιος βλέπει πως ο σύλλογος αργεί να πάρει μπρος. Οι μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ καθυστερούν πολύ και ο Κριστιάνο δεν παρουσιάζεται διατεθειμένος να βιώσει άλλη μία χρονιά αντίστοιχη με την περσινή. Όταν μόνος του πάλευε για να σώσει τα προσχήματα και η Γιουνάιτεντ να διατηρηθεί κάπως στο υψηλό επίπεδο. Ο Πορτογάλος θέλει να κυνηγήσει τίτλους, πρωτιές και διακρίσεις.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η AS στέλνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από ομάδες που μπορούν να καλύψουν όλες τις φιλοδοξίες του 37χρονου αστέρα. Οι Βαυαροί μπαίνουν στον πειρασμό να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Πορτογάλου καθώς βλέπουν το δικό τους «κανόνι» να αποχωρεί. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει ζητήσει με κάθε τρόπο από τη διοίκηση της Μπάγερν να τον αφήσει να φύγει. Να αναζητήσει νέες προκλήσεις. Να δει άλλες εικόνες και να βιώσει άλλες εμπειρίες. Για την ώρα ο γερμανικός ποδοσφαιρικός κολοσσός παρουσιάζεται ανένδοτος όμως αργά ή γρήγορα θα καμφθούν όλες οι αντιστάσεις. Δεν μπορεί κανείς να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου με το… ζόρι.

Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει ως μια ιδανική λύση. Η AS αναφέρει στο δημοσίευμά της πως η Μπάγερν έχει τον τρόπο να πείσει τον Πορτογάλο να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το πλάνο του Νάγκελσμαν θα μπορούσε να είναι ραμμένο πάνω στον Κριστιάνο. Ο 37χρονος αν έρθει θα πάρει αυτομάτως τον ρόλο του Λεβαντόφσκι. Θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης έχοντας πλάι του παίκτες όπως οι Μανέ και Σανέ. Λέτε να δυσκολευτεί στην Bundesliga;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ