Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν: Το μέλλον των Βαυαρών είναι στα μάτια του Βιρτζ
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Το μέλλον των Βαυαρών είναι στα μάτια του Βιρτζ

Στο Λεβερκούζεν υπάρχει ο παίκτης που θα εκτοξεύσει το αγωνιστικό προφίλ της Μπάγερν του σήμερα και πολύ περισσότερο αυτής του αύριο.

24.06.2022 | 15:20

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η σταθερή πρωταγωνίστρια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Πως καταφέρνει να έχει διάρκεια και να μην… σπάει στον χρόνο; Δεν καταπατά ποτέ τις σταθερές της. Λίγες και καλές μεταγραφές, γερμανικός κορμός, πολλά χρήματα στον εκάστοτε στόχο και το σημαντικότερο ενισχύεται αρπάζοντας ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εντός της χώρας.

Παραδοσιακά οι Βαυαροί είχαν στραμμένα τα μάτια του στην εγχώρια αγορά. Διαχρονικά πετυχαίνουν έχοντας στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν με άλλες ομάδες στη Γερμανία. Τα παραδείγματα πολλά αλλά δεν θα σταθούμε τώρα σε αυτά. Θα αφήσουμε το παρελθόν να μιλήσει από μόνο του και θα ανατρέξουμε στο σήμερα και το αύριο της ομάδας από το Μόναχο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το λαμπερό αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου καλείται να μετακομίσει στο Μόναχο

Ο μεγάλος στόχος των Βαυαρών είτε για τη φετινή μεταγραφική περίοδο είτε για του χρόνου ακούει στο όνομα, Φλόριαν Βιρτζ. Ο 19χρονος επιθετικός που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το ακατέργαστο διαμάντι της Μπάγερ Λεβερκούζεν που σε τόσο νεαρή ηλικία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο νεαρός είναι το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία ως δεκάρι, ως εξτρέμ, ως κεντρικός επιθετικός ή έχοντας δίπλα του παρτενέρ στη γραμμή κρούσης. Ένα πολυεργαλείο που όμοιό του δύσκολα συναντάς στην αγορά.

Η Μπάγερ Λεβαρκούζεν δεσμεύει το μέλλον του παίκτη μέχρι το μακρινό 2027. Οι «Ασπιρίνες» ωστόσο ξέρουν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δε γίνεται να παραμείνει εκεί. Ο Βιρτζ είναι φτιαγμένος για ομάδα που κυνηγάει τίτλους. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να του προσφέρει τα πάντα. Χρήματα, νέες εμπειρίες, στόχους, τίτλους. Γι αυτό και σύμφωνα με την Bild είναι η ομάδα που αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 70-80 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπάγερν όμως δεν πρόκειται να κολλήσει σε αριθμούς γιατί ξέρει…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version