ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Συνάντηση προέδρου Τσέλσι με Μέντες με φόντο το μέλλον του Κριστιάνο

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέιλι, συναντήθηκε στην Πορτογαλία με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο και συζήτησαν για το μέλλον του παίκτη.

Συνάντηση προέδρου Τσέλσι με Μέντες με φόντο το μέλλον του Κριστιάνο

Ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέιλι, θέλει να κάνει πάταγο, σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη των ηνίων του συλλόγου. Ένα νέο διοικητικό συμβούλιο έχει πλέον συγκροτηθεί, με τη Marina Granovskaia να αποχωρεί μετά από 19 χρόνια από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Σε μια εντυπωσιακή κίνηση, ο Μπέιλι τοποθετήθηκε ως προσωρινός αθλητικός διευθυντής.

Αν και η Τσέλσι δεν έχει υπογράψει ακόμα κάποιο παίκτη, αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα. Σύμφωνα με το Athletic, ο Μπειλι, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ιδέα μετακίνησής του στην Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι. Απομένουν 12 μήνες στο 2ετες συμβόλαιο του Πορτογάλου, ο οποίος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι, μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία και την Ιταλία.

Ακόμα είναι αβέβαιο κατά πόσο η Τσέλσι θα επιδιώξει να υπογράψει τον Πορτογάλο, ο οποίος πιστεύεται ότι έχει μιλήσει και με την Μπάγερν Μονάχου. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, πάντως, η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τον κρατήσει στο «Ολντ τράφορντ».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο παραμένει χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ

Αν τελικά μείνει στη Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνίζεται του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ. Επομένως, είναι λογικό να υπάρχουν φήμες αποχώρησης του για λογαριασμό μίας ομάδας που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά του για τη παρουσία του στο σύλλογο ενώ καλοσώρισε τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

«Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι (ο Τεν Χαγκ) έκανε φανταστική δουλειά για τον Άγιαξ και ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο και τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν όπως θέλει. Ελπίζω να έχουμε επιτυχία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Ας πιστέψουμε ότι του χρόνου θα κατακτήσουμε τρόπαια. Πιστεύω ότι η Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ) θα είναι εκεί που ανήκει. Μερικές φορές χρειάζεται χρόνος, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω», είπε ο Ρονάλντο σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Κριστιάνο, πάντως, θα κάνει υπομονή μέχρι να αποφασίσει για το μέλλον του. Επομένως, θα εξετάσει τις επιλογές του στο τέλος του καλοκαιριού όταν θα έχει φανεί κατά πόσο έχει ενισχυθεί η Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος είναι άκρως ανταγωνιστικός και θέλει να παλέψει για τα μεγαλύτερα τρόπαια προτού κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ