Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
All in or Nothing: Η σεζόν της Άρσεναλ έγινε σειρά! (vid)
Video Hμέρας

All in or Nothing: Η σεζόν της Άρσεναλ έγινε σειρά! (vid)

Η περιπετειώδη σεζόν της Άρσεναλ θα μείνει στο μυαλό των φίλων του συλλόγου για πολλούς λόγους. Και όχι μόνο γιατί έγινε... σειρά!

28.06.2022 | 20:36

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Όχι μόνο από τη στιγμή που έφυγε ο Αρσέν Βενγκέρ, δηλαδή το 2018, αλλά και πιο πριν όταν ακόμη ο Αλσατός βρισκόταν στον πάγκο της.

Οι Λονδρέζοι έχουν ξεχάσει πως είναι να σκέφτονται το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Μίκελ Αρτέτα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψουν οι Λονδρέζοι εκεί που ήταν. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν εύκολη. Μάλιστα, ξεκίνησε πολύ άσχημα.

Παρόλα αυτά αργότερα άλλαξε άρδην. Ο Ισπανός προπονητής είδε τους παίκτες του να παίζουν με πάθος και με προσήλωση. Έτσι, ήρθε ένα μεγάλο «σερί». Αλλά πως το έζησαν από μέσα οι πρωταγωνιστές και τα αστέρια της Άρσεναλ;

Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου. Και αυτό γιατί η «Amazon» έβγαλε το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά που έχει τίτλο: «All in or nothing» και δείχνει τι πραγματικά συνέβη μέσα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Μία σεζόν που βρήκε τους «κανονιέρηδες» να χάνουν στο τέλος την έξοδό για τους ομίλους του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μήπως τα καλύτερα για την Άρσεναλ, τώρα έρχονται;

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην Άρσεναλ. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς όχι τόσο από τους τίτλους που δεν έχει κατακτήσει με τους Λονδρέζους. Αλλά πιο πολύ με το όραμα που φαίνεται να δείχνει. Όχι μόνο στους παίκτες του μα και στους οπαδούς.

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό. Οι «κανονιέρηδες» εδώ και χρόνια έχουν χάσει από τη δυναμική τους. Κάτι που έχει κάνει πιο δύσκολο το έργο του Αρτέτα. Ωστόσο, εκείνος δείχνει να πιστεύει ολοένα και περισσότερο τόσο στις δικές του δυνατότητες, όσο και των ποδοσφαιριστών του.

Πέρυσι έγινε ένα μεγάλο βήμα. Αυτή τη φορά προς τα μπροστά. Για την ώρα οι μεταγραφές της Άρσεναλ δείχνουν κάτι ανάλογο για τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version