ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Τι τρέχει ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπερνάρντο Σίλβα;

Για ακόμα μια φορά ο Μπερνάρντο Σίλβα συνδέεται με μια μεταγραφή μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Πορτογάλος «ψάχνεται» για αλλού.

Τι τρέχει ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπερνάρντο Σίλβα;

Μπορεί να ακουστεί γελοίο, όμως το 2022 είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Μπερνάρντο Σίλβα ψάχνει μια μεταγραφή μακριά από το Μάντσεστερ. Παρότι οι δύο πρώτες φορές που έψαξε κάτι τέτοιο ο Πορτογάλος δεν πέτυχαν, ο ίδιος παρέμεινε εξαιρετικά προσηλωμένος στη Σίτι. Πράγμα ιδιαίτερα παράξενο, για έναν σύγχρονο ποδοσφαιριστή. Και με τις ίδιες τάσεις φυγής να επιστρέφουν, κανείς δεν αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του.

Το γυαλί Πεπ-Μπερνάρντο Σίλβα που «ράγισε»

Τα σενάρια για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα στο πρόσωπο του Μπερνάρντο Σίλβα, δεν είναι κάποιο συνταρακτικό νέο. Όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη θέση του, ο 27χρονος εξτρέμ-χαφ-επιτελικός μέσος, είναι απολύτως λογικό να τραβάει πολλά βλέμματα πάνω του. Ένας πραγματικός «εγκέφαλος» στο γήπεδο, εμποτισμένος με ένα στυλ που φωνάζει «Μπαρτσελόνα» από χιλιόμετρα. Κάτι που σίγουρα οφείλεται (και) στη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Παρότι όμως η Σίτι είναι η πιο καλολαδωμένη ποδοσφαιρική μηχανή του πλανήτη, ο ίδιος δεν είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στο «Έτιχαντ». Η σεζόν 2019-20 ήταν  αρκετά ζόρικη για τον Σίλβα, ο οποίος είδε τον Φιλ Φόντεν να του «τρώει» τη θέση. Μια μεταχείριση από τον προπονητή του, η οποία τον «ξενέρωσε» σε κάποιον βαθμό. Δεν είναι τυχαίο πως από τότε μέχρι και φέτος, σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται πολλά περί φυγής του Πορτογάλου.

Αν και το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά το μεταγραφικό παράθυρο να «κλείνει» με τον ίδιο να μένει, δεν μπορεί να παραληφθεί πως κάθε φορά, η μεγάλη ενδιαφερόμενη είναι η ίδια. Η Μπαρτσελόνα. Ίσως η ομάδα που «γέννησε» αυτού του στυλ πολυθεσίτες-τεχνίτες, δεν θα μπορούσε να μην γοητεύσει τον Σίλβα. Παρόλο που οι πιθανότητες για την υλοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής δεν είναι πολλές, η ελπίδα του Μπερνάρντο πεθαίνει τελευταία.

Οι πιθανότητες για μια κίνηση της Μπαρτσελόνα

Πόσο πιθανή είναι μια τέτοια μετακίνηση; Αρκετά απίθανη. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι «μπλαουγκράνα», δεν υπάρχουν οι πόροι για μια τέτοια μεταγραφή. Ακόμα και αν υπήρχαν όμως, θα ήταν η σωστή επιλογή; Η απάντηση είναι μάλλον ένα «όχι και τόσο». Αυτή τη στιγμή, στο νεανικό ρόστερ της Μπάρτσα υπάρχουν τρεις εξαιρετικοί παίκτες με παρόμοια στοιχεία. Νίκο Γκονζάλες, Πέδρι και Γκάβι, είναι τρία νέα παιδιά, οι οποίοι πρέπει στα στηριχθούν κατάλληλα από τον προπονητή τους.

Αν όμως και πάλι οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κάνουν κίνηση για την αγορά του Πορτογάλου, πρώτα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Να ολοκληρωθεί η πώληση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ, αλλά και ακόμα μια για να υπάρξει ρευστότητα. Αν η επιθυμία του Μπερνάρντο Σϊλβα παραμείνει η ίδια, η Σίτι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του. Ακριβώς όπως δεν έκανε και με τους Σανέ, Οταμέντι κτλ. Ο κανόνας του «ουδείς αναντικατάστατος» βασιλεύει στο Μάντσεστερ. Φέρε μια κατάλληλη πρόταση από άλλη ομάδα και είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ