Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ντε Γιονγκ το πήρε απόφαση: Υπογράφει άμεσα στη Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Ντε Γιονγκ το πήρε απόφαση: Υπογράφει άμεσα στη Γιουνάιτεντ!

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλάτενμπεργκ.

30.06.2022 | 00:00

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ πήγε στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να ριζώσει. Ο Ρόναλντ Κούμαν έβαζε και βάζει το χέρι του στη… φωτιά για εκείνον. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για κανέναν από τους δύο Ολλανδούς.

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και καιρό. Ο Έρικ Τεν Χαγκ τον ήθελε και τον θέλει από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στην αγγλική ομάδα. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλάτενμπεργκ όλα δείχνουν πως το deal θα πάρει άμεσα σάρκα και οστά. Ο δημοσιογράφος του «SKY SPORTS» έκανε γνωστό πως όλες οι πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται να πέσουν οι υπογραφές και αργότερα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ολλανδός μέσος πολλάκις είχε επισημάνει ότι ήθελε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε δεν ήταν μόνο η ισπανική ομάδα. Και η πόλη και οι παραλίες της ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ για εκείνον, όπως είχε κάνει γνωστό με δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ντε Γιονγκ είναι το αγαπημένο παιδί του Τεν Χαγκ!

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι από εκείνους τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ολλανδός μέσος το έδειξε πριν από μερικά χρόνια στον Άγιαξ. Αυτό το επιβεβαίωσε και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όπου οι απαιτήσεις και η πίεση ήταν μεγαλύτερες.

Ο Τσάβι ναι μεν στην αρχή δεν είχε την καλύτερη γνώμη για εκείνον. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε τα… πλάνα του και στη συνέχεια κατάλαβε την αξία του Ντε Γιονγκ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε τις καλύτερες σχέσεις μαζί του όταν ήταν στον «Αίαντα». Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν και είναι το αγαπημένο παιδί (ακα πουλέν) του έμπειρου κόουτς. Γι’ αυτό τον λόγο τον ήθελε από νωρίς δίπλα. Η Μπαρτσελόνα όσο και αν δεν ήθελε να τον παραχωρήσει στο τέλος φαίνεται πως το σκέφτηκε καλύτερα και κατάλαβε ότι η προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» μόνο κακή δεν είναι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version