ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Είναι ο Κριστιάνο αυτό που λείπει από την Τσέλσι;

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ψάχνει την έξοδο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι προσφέρεται να αποκτήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Είναι ο Κριστιάνο αυτό που λείπει από την Τσέλσι;

Νεαρό παίκτη δεν τον λες σε καμία περίπτωση. Λίγους μήνες πριν τα 38 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει το ίδιο ανταγωνιστικός και ικανός στο ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια τόσο ανταγωνιστικός, που μόλις έναν χρόνο μετά βλέπει το πρότζεκτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην τον καλύπτει. Και κάπου εκεί έρχεται η Τσέλσι για τον Πορτογάλο.

Νέα εποχή, νέες μεταγραφές, νέες υποσχέσεις

Η κατάσταση στην Τσέλσι ακόμα δεν έχει προλάβει να σταθεροποιηθεί. Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και τις κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, το κλίμα στους «μπλε» ήταν αρκετά περίεργο. Τελικά, η πώληση της ομάδας στον Τοντ Μπόελι πραγματοποιήθηκε, για να ολοκληρώσει μια άκρως πετυχημένη περίοδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Με την έλευση του ο Αμερικανός επενδυτής, σίγουρα θα ήθελε να δείξει την πορεία που θα χαράξει ο σύλλογος επί των ημερών του. Μια τεράστια μεταγραφή, η οποία θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους. Μπορεί αυτή να μην είναι ο Νεϊμάρ ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να πάρει κάθε ευρώ από το συμβόλαιο του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο όνομα. Και μάλιστα σε μια θέση που η ομάδα του έχει πονέσει ΠΟΛΥ τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά αυτή δεν είναι άλλη από αυτή του κεντρικού επιθετικού. Ένας στράικερ που έχει το εύκολο γκολ, είναι κάτι το οποίο λείπει εδώ και αρκετό καιρό. Ο Τίμο Βέρνερ δεν κατάφερε ποτέ να εκπληρώσει αυτά που αναμένονταν από αυτόν, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο στο ρόστερ, ήδη επέστρεψε στην Ίντερ. Θα έλεγε κάποιος, πως ένας κύριος με περίπου 700 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, θα ήταν ο ιδανικός για να συμπληρώσει αυτό το ρόλο.

Πως ταιριάζει η Τσέλσι στο στυλ του Κριστιάνο;

Αν όμως ο Πορτογάλος μετακομίσει στο Λονδίνο, θα πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές. Ή στο δικό του στυλ παιχνιδιού ή σε αυτό της Τσέλσι ή ίσως και στα δύο. Ο Τόμας Τούχελ ζητά από τους παίκτες του να πιέζουν από τον πρώτο επιτιθέμενο. Κάτι που ο Κριστιάνο δεν… γουστάρει ιδιαίτερα να το κάνει. Άλλωστε, ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ακόμα ένας παίκτης που το συγκεκριμένο ζητούμενο δεν ήταν στο ρεπερτόριο του. Κάτι που άλλωστε έφερε και την περιθωριοποίηση του.

Παράλληλα όμως είναι αδύνατο να αγνοήσουμε τα περσινά νούμερα του 37χρονου. Σε μια απελπιστικά κακή Γιουνάιτεντ, ο CR7 ήταν ο μόνος διασωθέντας. Με 18 γκολ στην Premier League και 24 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ρονάλντο ήταν η κύρια επιθετική απειλή της. Περισσότερα από κάθε παίκτη της Τσέλσι.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας που κάνει δύσκολο ένα τέτοιο deal. Οι απολαβές του Κριστιάνο ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των πλέον καλοπληρωμένων της ομάδας. Και με τα συμβόλαια των Μάουντ και Καντέ να πλησιάζουν στη λήξη τους, θα χρειαστεί να υπάρξει πρόταση επέκταση τους. Κάτι που θα κοστίσει φυσικά χρήματα από τον σύλλογο. Αν και τα οφέλη από την απόκτηση του Ρονάλντο θα ήταν σίγουρα τεράστια (εισιτήρια, φανέλες κτλ), ίσως θα ήταν πιο λογικό η Τσέλσι να ψάξει για άλλες περιπτώσεις παικτών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ