Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Λιοντάρι» ο Ζλάταν – Υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν! (pic)
Μίλαν

«Λιοντάρι» ο Ζλάταν – Υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μίλαν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

06.07.2022 | 00:32

Απτόητος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεν τον αγγίζει ούτε χειρουργείο ούτε τίποτα! Θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, αυτό που αγαπά, να παίζει ποδόσφαιρο. Στην ομάδα της καρδιάς του, τη Μίλαν στοχεύοντας (τουλάχιστον) σε ένα ακόμα Σκουντέτο. Και γιατί όχι, για κάτι ακόμη μεγαλύτερο την ερχόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Ιταλού ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζλάταν αποφάσισε να ανανεώσει. Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 και τον Οκτώβρη κλείνει τα 41; Νιώθει πως ακόμη είναι ενεργός ποδοσφαιριστής. Όσα… υγρά κι αν βγάζει από το γόνατό του, όσα εν γένει προβλήματα κι αν τον ταλαιπωρούν. Εκείνος συνεχίσει ακάθεκτος και δεν ξέρουμε ακόμα πότε έχει σκοπό να σταματήσει.

Μπορεί να κάνει περίπου ένα εξάμηνο να επιστρέψει στην ενεργό δράση λόγω της επέμβασής του στο γόνατο. Αλλά, είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι». Ακόμη κι αν δεν παίζει πολύ, η παρουσία του και μόνο στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πέρα για πέρα σημαντική.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ζλάταν θα δεχτεί μείωση μισθού για να ανανεώσει. Κάτι που όπως φαίνεται, δεν τον πειράζει καθόλου…

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version