ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Αν η Μίλαν θέλει πραγματικά να επιστρέψει, πρέπει να πληρώσει!

Μπορεί η Μίλαν να επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Ιταλίας, όμως για να μείνει σε επίπεδο αντάξιο του ονόματος της χρειάζεται ακόμα δουλειά!

Αν η Μίλαν θέλει πραγματικά να επιστρέψει, πρέπει να πληρώσει!

Έντεκα ολόκληρα χρόνια παραήταν αρκετά για έναν κοιμώμενο γίγαντα όπως η Μίλαν μακριά από την κορυφή της Ιταλίας. Κάνοντας μια πραγματική υπέρβαση δεδομένων των συνθηκών, οι «ροσονέρι» έκαναν και πάλι δικό τους το Σκουντέτο. Με τη χρονιά όμως να έχει ολοκληρωθεί, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Και κρίνοντας από την κατάσταση μέχρι στιγμής, χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Ήδη μικρότερο ρόστερ σε μια Μίλαν που δεν μπορεί να αντέξει απουσίες

Το περσινό επίτευγμα των Μιλανέζων, δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί ως η «υπέρβαση που δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί». Φυσικά και οι αποχωρήσεις σε σχέση με την περασμένη σεζόν έκαναν αισθητά δυσκολότερο το έργο του Στέφανο Πιόλι. Ωστόσο, οι προσθήκες που έγιναν κατάφεραν να αναπληρώσουν επαρκώς τα κενά. Τουλάχιστον για τον σύλλογο να επικεντρωθεί σε μια διοργάνωση μέχρι τέλους.

Από την πρωταθλήτρια ομάδα ήδη έχουν φύγει δύο βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές. Ο Φρανκ Κεσί στα χαφ και ο αρχηγός Αλέσιο Ρομανιόλι από το κέντρο της άμυνας. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως δεν καρπώθηκαν ούτε μισό ευρώ από την αποχώρηση τους, καθώς έφυγαν ως ελεύθεροι. Κοινώς, εκτός από την ελάφρυνση στο μισθολόγιο της ομάδας, τα ταμεία του συλλόγου παρέμειναν όπως είχαν. Κατάσταση αρκετά κακή, δεδομένης της όχι και τόσο ισχυρής οικονομικής θέσης των «ροσονέρι».

Στον αντίποδα, έχει γίνει μόλις μια νέα προσθήκη. Ο Ντιβόκ Οριγκί οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του στη Λίβερπουλ, έκλεισε το κεφάλαιο στο «Άνφιλντ». Γεμάτος πολλές εμπειρίες και με τους Ζιρού και Ζλάταν σε πολύ πιο ώριμη ηλικία, ο δρόμος για τη βασική ενδεκάδα ανοίγεται μπροστά του. Παράλληλα, η μονιμοποίηση των Φλορέντσι και Μεσίας αν και είναι πολύ καλά νέα για τους Μιλανέζους, δεν είναι «νέες» προσθήκες.

Οι προσθήκες καθυστερούν υπερβολικά

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, αρκετά ονόματα έπαιζαν για τη Μίλαν. Ειδικά στα φτερά, όπου και το περιθώριο βελτίωσης είναι αρκετά μεγάλο. Ο Χακίμ Ζίγεκ είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρουν εδώ και καιρό Μασάρα και Μαλντίνι. Περιθωριοποιημένος στο Λονδίνο και την Τσέλσι, ο Μαροκινός εξτρέμ είναι ανοιχτός στην έξοδο του από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Και με την ομάδα του ανοιχτή για το ενδεχόμενο πώλησης, όλα μοιάζουν ιδανικά.

Ωστόσο, η κοστολόγηση του παίκτη διαφέρει πάρα πολύ στις δύο ομάδες. Παρά τις συνομιλίες εβδομάδων, έχει υπάρξει ελάχιστη πρόοδος μεταξύ των δύο ομάδων. Έχοντας αγοράσει τον 29χρονο έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ, οι «μπλε» δεν θέλουν να μπουν μέσα. Ούτε όμως η Μίλαν σκοπεύει να δώσει πολλά χρήματα.

Παρόμοια τροπή έχει πάρει και η υπόθεση του Τσαρλς Ντε Κετελάερε. Ο 21χρονος Βέλγος μπορεί να καλύψει πληθώρα θέσεων και θα αποτελούσε μια άριστη μεταγραφή. Αγωνιζόμενος στην πατρίδα του και στη Μπριζ, η θέση ισχύος των «ροσονέρι» είναι ξεκάθαρη. Οι οικονομικοί όροι όμως δεν έχουν συμφωνηθεί, παρά τις επαφές. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο νεαρός να «κλαπεί» από άλλη ομάδα και αυτή είναι η Λιντς. Mια ομάδα που γλύτωσε τον υποβιβασμό από την Premier League την τελευταία στιγμή. Ένα μέγεθος που θεωρητικά η Μίλαν υπερέχει κατά πολύ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ