Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεταγραφή-έκπληξη η Ατλέτικο με 23χρονο Βραζιλιάνο (vids)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεταγραφή-έκπληξη η Ατλέτικο με 23χρονο Βραζιλιάνο (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάμουελ Λίνο και ο Τσόλο Σιμεόνε θα κρίνει αν θα τον κρατήσει ή θα τον προτείνει για δανεικό.

08.07.2022 | 19:31

Την απόκτηση του Σαμουέλ Λίνο από την Ζιλ Βιθέντε ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος». Ο 23χρονος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Στην πορτογαλική λίγκα είχε 14 γκολ και 5 ασίστ. Βοηθώντας την πρώην πλέον ομάδα του να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Europa Conference League. Συνολικά, ο Λίνο έπαιξε τρία χρόνια στη Ζιλ Βιθέντε, με απολογισμό 26 γκολ σε 99 αγώνες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Ατλέτικο και θα δοκιμαστεί από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Όμως, ο Αργεντίνος προπονητής θα κρίνει αν ο νεαρός είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα ή αν θα είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός.

Κάνε Like στην νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version