ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

«Θέλω να κερδίσω τα πάντα με την Άρσεναλ»

Σε συνέντευξή του στο Goal.com ο νεοαποκτηθείς φορ της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα με το σύλλογο.

«Θέλω να κερδίσω τα πάντα με την Άρσεναλ»

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς μετακόμισε το φετινό καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Άρσεναλ έναντι 52 εκατ. ευρώ. Το μόνο που χρειαζόταν για να πειστεί ήταν μία συζήτηση με τον Μικέλ Αρτέτα, αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξή του στο Goal.com.

Υπήρχαν και άλλες επιλογές, με άλλους συλλόγους να ενδιαφέρονται για εκείνον. Η καρδιά του, όμως, ήταν, δοσμένη στην Άρσεναλ.

Για τον Ζεσούς όλα είχαν να κάνουν με την εμπιστοσύνη στο τρέχον project των «κανονιέρηδων» και την πεποίθηση ότι οι φιλοδοξίες του μπορούν να εκπληρωθούν στο Εμιρειτς. Γι αυτό το λόγο πήρε την μεταγραφή και ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή (8/7) σε ένα φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Νυρεμβέργη.

«Στη ζωή μου, πάντα μου άρεσαν τα projects. Όταν ήρθε ο Έντου και μου μίλησε, ήμουν τόσο χαρούμενος με τις ιδέες του κλαμπ. Τα πράγματα που θέλουν να κάνουν. Τότε, ήμουν σίγουρος ότι θα έρθω στην Άρσεναλ. Αφού μίλησα με τον Αρτέτα, όμως, ήμουν 100% σίγουρος γιατί τον εμπιστεύομαι. Γιατί έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το μεγάλο σύλλογο. Υπάρχει πολύ ταλέντο εδώ. Πολλοί καλοί παίκτες και νέοι παίκτες, όπως εγώ. Επομένως, όλοι είμαστε μαζί. Σαν οικογένεια. Αυτό θέλω».

Ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε ότι επειδή έχει δουλέψει ξανά με τον Αρτέτα, όταν ο Ισπανός ήταν βοηθός του Πεπ στη Σίτι, θεωρεί ότι προσαρμοστεί γρήγορα.

Ο Ζεσούς θέλει κάθε διαθέσιμο τίτλο στην Άρσεναλ

Ο πρώην πια παίκτης της Σίτι αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες του. Από τα λόγια του καταλαβαίνει κανείς ότι δε συμβιβάζεται με οτιδήποτε άλλο από τίτλους.

«Πρώτα από όλα, [πρέπει] να προσαρμοστώ», είπε. «Να προσαρμοστώ στο σύλλογο, με τους παίκτες, τον τρόπο που παίζουν. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού. Τότε στο τέλος της σεζόν θέλω να κερδίσω κάτι. Να κερδίσω τρόπαια. Όπως όλοι εδώ στην Άρσεναλ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μείνει το όνομά μου στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Ο Ζεσούς πρόσθεσε: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα μεγάλο project. Όταν ο Έντου μου εξήγησε τι θέλουν για το μέλλον, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που μπήκα στην Άρσεναλ γιατί μου αρέσει το έργο. Θέλω να κερδίζω τρόπαια. Θέλω να κερδίσω τα πάντα».

Ο 25χρονος φορ συνήθισε στους τίτλος στο «Έτιχαντ». Ειδικότερα, πανηγύρισε 4 φορές την Πρέμιερ Λιγκ, 3 φορές το League Cup ενώ κατέκτησε και ένα FA Cup.

O Βραζιλιάνος παραδέχτηκε ότι ο Ανρί ήταν το είδωλό του μεγαλώνοντας. Συμπλήρωσε, όμως, ότι δεν θέλει να είναι ο νέος Ανρί αλλά να γράψει τη δική του ιστορία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ