ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Οι μεγαλύτεροι πονοκέφαλοι του Αντσελότι στη φετινή προετοιμασία

Η προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει και ο Κάρλο Αντσελότι έχει να επιλύσει μία σειρά από σημαντικά ζητήματα

Ρεάλ: Οι μεγαλύτεροι πονοκέφαλοι του Αντσελότι στη φετινή προετοιμασία

Η προετοιμασία της Ρεάλ ξεκινάει μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν. Η Ρεάλ κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα και θέλει να το επαναλάβει. Ήδη το φετινό καλοκαίρι έχει ενισχυθεί σημαντικά με δύο παίκτες (Τσουαμενί και Ρούντιγκερ). Η απώλεια των Μαρσέλο, Ίσκο και Μπέιλ δε θεωρείται σημαντική, καθώς είχαν κάνει τον κύκλο τους.

Ωστόσο, η υπεράσπιση των σκήπτρων παραμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή. Ο μάνατζερ, Κάρλο Αντσελότι έχει πολλά ζητήματα να επιλύσει. Αρχικά, πρέπει να διασφαλίσει την ομαλή προσαρμογή των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο Τσουαμενί θα μετακομίσει για πρώτη μακριά από την πατρίδα του. Ωστόσο, θα βρει τους συμπατριώτες του, Καμαβινγκά, Μεντί και Μπενζεμά. Από την άλλη πλευρά, ο Ρούντιγκερ, έχοντας αγωνιστεί σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία αναμένεται να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Ο Τάκε Κούμπο και ο Ρενιέ Ζεσούς έχουν επίσης επιστρέψει στο σύλλογο από τους δανεισμούς τους. Αμφότεροι, όμως, γνωρίζουν ότι δε θα είναι μέρος της πρώτης ομάδας, την επόμενη σεζόν. Η δουλειά του Αντσελότι είναι να τους παρακινήσει να επιστρέψουν ακόμα καλύτεροι και νιώθουν ο σύλλογος τους έχει σε εκτίμηση.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ένας δανεικός που επιστρέφει από δανεισμό και έχει πιθανότητες να μείνει είναι ο Μπόρχα Μαγιοράλ. Ο επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στη Χετάφε και τη Ρόμα. Μετά τη μετακίνηση του Γιόβιτς στη Φιορεντίνα, ο Μαγιοράλ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο ρόστερ για τα ρεπό του Μπενζεμά.

Ο Αντσελότι καλείται επίσης να αποφασίσει τι θα κάνει στην περίπτωση που ο Ασένσιο πωληθεί. Ο Ισπανός έχει συνδεθεί με τη Λίβερπουλ και ο Ιταλός κόουτς πρέπει να αποφασίσει αν θα βρει αντικαταστάτη του.

Ο Ρούντιγκερ και ο Τσουαμενί φέρνουν ανακατάξεις

Επίσης, η έλευση του Ρούντγιγκερ προσφέρει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Αντσελότι. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει σχηματισμό για να χωρέσει και τον Αλάμπα και τον Μιλιτάο στο κέντρο της άμυνας. Μπορεί, όμως, να συνεχίσει με τετράδα και κάποιος εκ των Αλάμπα, Μιλιτάο η Μεντί να χάσει τη θέση του βασικού.

Παρομοίως με την άφιξη του Τσουαμενί, ο Αντσελότι πρέπει να αποφασίσει αν ο Γάλλος, ο Καμαβινγκά ή ο Βαλβέρδε θα αντικαταστήσουν σταδιακά κάποιον εκ των βετεράνων στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ (Κρος, Κασεμίρο, Μόντριτς).

Τέλος, η πιο δύσκολη αποστολή του Αντσελότι ίσως είναι να διασφαλίσει ότι οι παίκτες του παραμένουν «πεινασμένοι». Τελευταία φορά που η Ρεάλ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ισπανό στον πάγκο (2014), κέρδισαν μόλις έναν από τους έξι διαθέσιμους τίτλους την επόμενη σεζόν (Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων). Ας σημειωθεί ότι η Ρεάλ έχει να κάνει back to back στη La Liga από το 2008. 14 ολόκληρα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ