ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Χάαλαντ: «Υποκλίνομαι στον Αγκουέρο – Ήρθα για να κερδίσω τα πάντα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κρατήθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σίτι. Ο Νορβηγός ήταν ξεκάθαρος, ήρθε στο Μάντσεστερ για γκολ και τίτλους.

Χάαλαντ: «Υποκλίνομαι στον Αγκουέρο – Ήρθα για να κερδίσω τα πάντα»

Όπως αναμενόταν ήταν η παρουσίαση του Έρλινγκ Χάαλαντ – και των υπόλοιπων μεταγραφικών αποκτημάτων – από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός επιθετικός έκανε… θόρυβο κατά την μεταγραφή του, προκάλεσε πανικό και όταν βρέθηκε στον εξωτερικό χώρο του Έτιχαντ. Οι «Πολίτες» βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση το μεσημέρι της Κυριακής να παρουσιάσουν στο κοινό τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο οπλοστάσιο του Πεπ Γκουαρντιόλα και θα απογειώσουν το σύνολο της Σίτι.

Τα φλας έπεσαν πάνω – ήταν βέβαιο – στον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός αστέρας είναι το πιο βαρύ χαρτί στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε για να τραβήξει κουπί και να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Να σκοράρει ακατάπαυστα και να χαρίσει τίτλους στην ομάδα του.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χάαλαντ δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται στην οικογένεια της Σίτι. Αναφέρθηκε στους στόχους του, στον Αγκουέρο αλλά και στον πατέρα του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ

«Πρώτα από όλα είναι ωραίο που σας βλέπω. Είναι απόλαυση. Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε ωραία μαζί. Οι προσδοκίες για αυτή τη σεζόν είναι να έρθω σε μία νέα ομάδα και να γνωριστώ με ανθρώπους και να αναπτύξω σχέσεις. Και να διασκεδάσω, όταν διασκεδάζω σκοράρω γκολ και κερδίζω παιχνίδια Θα είναι μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα και ελπίζω να περάσουν γρήγορα οι πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας ώστε να φτάσουμε στα σημαντικά παιχνίδια.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία εκπληκτική ομάδα και απλά θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αρχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα είναι ωραία, ο πατέρας μου έπαιξε εδώ για μερικά χρόνια. Είναι ωραίο όταν ο πατέρας σου κάνει κάτι και εσύ κάνεις τα ίδια πράγματα με αυτόν. Είναι ξεχωριστό. Έπαιξα απέναντί τους 1,5 χρόνο πριν και ήταν πραγματικά ξεχωριστό να τους έχω απέναντί μου. Έβλεπα επίσης όλα τα παιχνίδια τους.

Ο πατέρας μου είναι το είδωλο μου αλλά από την Σίτι έχω αρκετές φανέλες του Αγουέρο σπίτι, οπότε φυσικά και είναι εκείνος το είδωλό μου. Όσο για την ομάδα που θέλω να αντιμετωπίσω, αν και δεν θέλω να αναφέρω το όνομα, αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να αρχίσουν τα σημαντικά ματς, όπου θα παίζουμε συνέχεια. Θα είναι ωραία!».

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ