ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ο Βινίσιους απέδειξε στη Ρεάλ ότι άξιζε την εμπιστοσύνη της!

Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2027 και θέλουν να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία μαζί.

Ο Βινίσιους απέδειξε στη Ρεάλ ότι άξιζε την εμπιστοσύνη της!

Η περσινή σεζόν του Βινίσιους ήταν η απόλυτη δικαίωση για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι άνθρωποι της ομάδας τον πίστεψαν και ξόδεψαν ένα τεράστιο ποσό για χάρη του όταν ήταν ακόμα 18. Οι πρώτες του τρεις χρονιές είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα και χαρακτηρίζονταν από έλλειψη σταθερότητας και αποτελεσματικότητας. Κι ενώ οι φωνές αμφισβήτησης είχαν αρχίσει να εντείνονται, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια κλάση του. Η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027 ήταν κάτι που τόσο ο ίδιος, όσο και η Ρεάλ ήθελαν πολύ. Έχουν άλλωστε ακόμη τόσα να πετύχουν.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μια σεζόν όνειρο

Ο Βινίσιους ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης με μια τεράστια φήμη να τον συνοδεύει. Ένα παιδί που πριν καν κλείσει τα 18, ανάγκασε κοτζάμ «Βασίλισσα» να δώσει 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Τότε οι περισσότεροι από εμάς δεν τον είχαμε δει καν να παίζει. Παρόλα αυτά θεωρήσαμε πως για να γίνει τέτοιος χαμός, μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά ξεχωριστό ταλέντο. Στα πρώτα του τρία χρόνια στη Μαδρίτη, αυτό είναι η αλήθεια πως δεν το είδαμε.

Ο Βινίσιους ήταν ένα παιδί που έβγαζε μάτι ότι μιλάει στη μπάλα, όμως ξέρουμε όλοι πως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να κάνεις τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε μέτριες χρονιές που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν τον θόρυβο γύρω από το όνομά του. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι και αυτοί που πίστεψαν ότι ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας. Τη στιγμή που το κλίμα αμφισβήτησης για το πρόσωπό του ήταν πιο έντονο από ποτέ, ο Βινίσιους έδωσε μια εκκωφαντική απάντηση. Βινίσιους

Η περσινή σεζόν ήταν ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι της Ρεάλ πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει όταν τον αγόραζαν από τη Φλαμένγκο. Ξαφνικά είδαμε έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια αυτοπεποίθηση που πλέον μπορούσε να συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Βινίσιους δεν ήταν καν στις βασικές επιλογές του Αντσελότι, όμως κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο έστελνε ξεκάθαρα μηνύματα πως τα αστεία τελείωσαν.

Τα 22 γκολ και οι 20 ασίστ σε 52 συμμετοχές μιλούν από μόνα τους. Ο 22χρονος εξτρέμ υπήρξε ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες στην πορεία της Ρεάλ μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του φυσικά του Champions League. Εκεί που ένα δικό του γκολ έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το τρόπαιο στους «Μερένχες» απέναντι στη Λίβερπουλ.

Δεν έχει πιάσει ακόμα ταβάνι

Το νικητήριο γκολ στον τελικό του Παρισιού ήταν το ιδανικό φινάλε για μια σεζόν που ο Βινίσιους πέρασε σε άλλο επίπεδο την έννοια της εκτόξευσης. Ένα χρόνο πριν ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός που έψαχνε να βρει το δρόμου και σήμερα λογίζεται ως ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στον κόσμο. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο, πίσω μόνο από τους Μπαπέ και Χαάλαντ. Το τρομακτικό με την περίπτωσή του είναι πως ακόμα δεν έχομε δει που μπορεί να φτάσει.

Η περσινή του χρονιά ήταν η πρώτη σε τέτοιο επίπεδο και κανείς δεν ξέρει αν έχει και παραπάνω πράγματα να δώσει. Η λογική πάντως λέει πως στα 22 του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάπου εδώ να δώσουμε και τα ανάλογα εύσημα στον Κάρλο Αντσελότι. Δεν είναι τυχαίο πως υπό τις οδηγίες του ο Βινίσιους εξελίχθηκε τόσο πολύ. Ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να ξεκλειδώσει τεράστιο κομμάτι του potential, ενός εξαιρετικά προικισμένου παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στα χέρια της ένα ακατέργαστο διαμάντι που ο Καρλίτο κατάφερε να επεξεργαστεί με τον δικό του, φινετσάτο τρόπο. Πλέον ο Βινίσιους αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο και διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να ριζώσει στη Μαδρίτη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας οι έσπευσαν στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη έληγε το 2024, όμως σκοπεύουν να τον έχουν μαζί τους για πολύ περισσότερο. Η νέα συμφωνία δένει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα συμβόλαιο ζωής, καθώς ο Βινίσιους βρίσκεται στην ομάδα ήδη από το 2018. Στη μέχρι στιγμής παρουσία του εκεί, έχει ήδη κατακτήσει έξι τίτλους. Τα επόμενα χρόνια φιλοδοξεί να τους πολλαπλασιάσει και τα σημάδια του δίνουν αρκετές πιθανότητες ώστε να τα καταφέρει.

Κεντρικό πρόσωπο μιας σούπερ φουρνιάς

Εκτός από την ανανέωση του Βινίσιους, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε ανάλογες συμφωνίες με ακόμη δύο νεαρούς παίκτες της. Πιο συγκεκριμένα με τους Ροντρίγκο και Μιλιτάο. Οι τρεις Βραζιλιάνοι υπέγραψαν τα νέα πολυετή συμβόλαιά τους, τα οποία έχουν ρήτρα 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Προφανώς με αυτή την κίνηση η Ρεάλ δείχνει πως τους υπολογίζει ως σημαντικά μέλη του ρόστερ της σε βάθος χρόνου.

Εκτός από αυτούς τους τρεις όμως υπάρχουν ακόμα αρκετοί νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες που έχουν δεσμεύσει το μέλλον τους με τη «Βασίλισσα». Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε είναι από 19 ως 24 χρονών και μαζί με τους Ροντρίγκο, Μιλιτάο και Βινίσιους αποτελούν έναν κορμό με τεράστιες προοπτικές. Οι «Μερένχες» έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Επενδύουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ξέροντας όμως ταυτόχρονα ακριβώς πως να τα διαχειριστούν. Κάθε νέο παιδί που έρχεται στη Ρεάλ παίρνει το χρόνο του.

Δεν το αφήνουν να πνιγεί από το βάρος των απαιτήσεων. Μπροστά τους υπάρχουν μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες που τους δίνουν το χώρο και το χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα. Ως αποτέλεσμα οι νέοι παίκτες παίρνουν αγωνιστικό χρόνο και πολύτιμες εμπειρίες αλλά χωρίς να βιάζεται η ενσωμάτωση τους στην ομάδα. Όταν πλέον είναι έτοιμοι τότε γίνονται βασικοί. Το είδαμε με τον Βαλβέρδε, το είδαμε με τον Μιλιτάο, το είδαμε με τον Βινίσιους.

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Με όλους αυτούς στη σύνθεσή της, η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει πρωταγωνιστικό ρόλο για πολλά ακόμη χρόνια. Ο Βινίσιους είναι ο πιο ταλαντούχος αυτής της φουρνιάς και μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027 φανερώνει την επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί για καιρό. Και γιατί όχι; Άλλωστε το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ