ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Τα «σύννεφα» του Γκνάμπρι στο Μόναχο δείχνουν… φυγή

Μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Σερτζ Γκνάμπρι εμφανίζεται φευγάτος από το Μόναχο και τη Μπάγερν.

Τα «σύννεφα» του Γκνάμπρι στο Μόναχο δείχνουν… φυγή

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι καλύτεροι αν είσαι φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου. Αρκετά είναι τα αστέρια της ομάδας, τα οποία έχουν ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης. Όσο η υπόθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καίει ακόμα, οι πληγές που άφησαν οι Νίκλας Ζίλε φέτος και ο Νταβίντ Αλάμπα πέρσι, είναι ακόμα ανοικτές. Και τώρα με τον Σερτζ Γκνάμπρι να φλερτάρει με την αποχώρηση, οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι αρκετά σκεπτικοί.

Aκόμα ένας που δεν τα πηγαίνει καλά με τον Νάγκελσμαν

Λίγο πριν τα 35 του, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ένας από τους νεότερους προπονητές που δουλεύουν στο κορυφαίο επίπεδο. Έχοντας πιάσει δουλειά σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη, ο νεαρός Γερμανός είναι δύσκολο να πάρει κάπου αλλού μεταγραφή όπου το επίπεδο θα είναι υψηλότερο. Οι δυσκολίες όμως φυσικά και υπάρχουν ακόμα και για έναν προπονητή σε έναν πραγματικό κολοσσό όπως η Μπάγερν. Και το νεαρό της ηλικίας του Νάγκελσμαν, μάλλον δεν τον βοηθάει σε μερικά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι ο έλεγχος των αποδυτηρίων του και των παικτών του. Δεν είναι λίγο το μελάνι που έχει χυθεί αναφορικά με τις… δυσκολίες που έχει πολλές φορές να ελέγξει τους παίκτες της ομάδας του. Αρκετά περιστατικά φαίνεται πως έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, που κανονικά δεν θα έπρεπε.

Αυτό που έχει «χαλάσει» τον Γκνάμπρι στους πρωταθλητές, είναι ο ρόλος που αγωνίζεται. Αν και το 4-2-3-1 είναι η κύρια τακτική που παρατάσσονται οι Βαυαροί, η αλλαγή σε 3-4-2-1 είναι πολύ συχνή. Σε αυτή την τακτική, ο 27χρονος Γερμανός αντί για ρόλο πίσω από τον μοναδικό φορ, φεύγει πιο πίσω ρε ρόλο wingback. Θέση που κόβει αρκετά το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Κάτι που μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έχει ξενερώσει έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ του ρόστερ. Ειδικά όταν οι Μίλερ, Σανέ και Κομάν έχουν προβάδισμα στην άτυπη μάχη.

Η κατάσταση συμβολαίου του Γκνάμπρι και οι ενδιαφερόμενοι

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η Μπάγερν περιμένει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να προσφέρει ανανέωση συμβολαίου. Όπως και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έτσι και ο Σέρτζ Γκνάμπρι μένει χωρίς συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που κάνει το όνομα του διαθέσιμο στην αγορά με αρκετά λιγότερα χρήματα από ότι κανονικά, καθώς επίσης ωθεί και τον παίκτη στο να εξετάσει πιθανές λύσεις και κάπου αλλού.

Παρά την αρκετά αργοπορημένη πρόταση ανανέωσης των 18 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, ο Γκνάμπρι δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση. Ξέρει πως μπορεί να προκύψει κάποια άλλη πρόταση. Σε κάποιον άλλο κορυφαίο σύλλογο, ο οποίος θα τον βάζει να αγωνίζεται εκεί που ο ίδιος επιθυμεί.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας κλέψει αρκετές φορές κορυφαίες μονάδες από τη Μπάγερν τσάμπα (Αλάμπα), ή σχεδόν τσάμπα (Κροος), οι «μερένχες» δεν θα διστάσουν να το κάνουν ξανά. Αν και τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται ιδιαίτερα ρεαλιστική μια κίνηση για τον Σερτζ, στους επόμενους μήνες δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί.

Πιο πιθανό είναι η Τσέλσι να κάνει κάποια κίνηση. Ξεκινώντας το mini rebuild της, η ομάδα του Λονδίνου θέλει να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην επίθεση της. Αν και το 3-4-2-1 είναι το κύριο σύστημα με το οποίο πορεύεται ο Τούχελ, ο ρόλος τον οποίο θα έχει ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι δίπλα στον Ραχίμ Στέρλινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ως εσωτερικό επιθετικός, ο προπονητής των «μπλε» μπορεί να πάρει στο έπακρο τα στοιχεία που επιθυμεί από τον ταχύτατο συμπατριώτη του. Και φυσικά να προσθέσει ένα τρομακτικό όπλο στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ