Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό σενάριο με Κέιν στην Μπάγερν ως αντι-Λεβαντόφσκι!
Μπάγερν Μονάχου

Τρελό σενάριο με Κέιν στην Μπάγερν ως αντι-Λεβαντόφσκι!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 90min, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει στο νου της την περίπτωση του Χάρι Κέιν.

16.07.2022 | 00:29

Η γνωστή… ιντριγκαδόρικη ιστοσελίδα, 90min, μπλέκει τον Χάρι Κέιν με την Μπάγερν Μονάχου! Η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι έτοιμη να κάνει μια κίνηση από τον Άγγλο διεθνή επιθετικό της Τότεναμ. Εάν εν τέλει επιλέξει να πουλήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Πολωνός διεθνής ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει από το Μόναχο και να οδεύσει προς την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» σημαίνει ότι μπορεί να μην μπορούν να τον αντέξουν οικονομικά, με την Τσέλσι και την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμες να… εισέλθουν.

Ο Κέιν έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ ως το 2024 και φέτος θα αγωνιστεί ξανά στο Champions League με την ομάδα του. Πράγμα το οποίο από μόνο του δίνει έξτρα κίνητρο στον αρχηγό των «Σπερς» αλλά και της Εθνικής Αγγλίας.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Κέιν. Τα οποία δεν θα τα εξασφαλίσει από κάποια μεταγραφή. Μιας και ο Λεβαντόφσκι αν πουληθεί, θα δοθεί το πολύ στα 50 εκατομμύρια. Συνεπώς, θα πρέπει να πάρει από τα έτοιμα σε όποια περίπτωση προκύψει. Εν πάση περιπτώσει, στην παρούσια φάση το σενάριο αυτό είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα, με τον Κέιν να είναι καλά στο Λονδίνο φέτος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version