Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ήθελε μόνο Μπαρτσελόνα – Η τρελή μείωση που δέχθηκε ο Λεβαντόφσκι!
Μπαρτσελόνα

Ήθελε μόνο Μπαρτσελόνα – Η τρελή μείωση που δέχθηκε ο Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε... πλάτη στο οικονομικό και θα αμείβεται με λιγότερα χρήματα στην Μπαρτσελόνα!

17.07.2022 | 18:19

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε και επίσημα πριν από μερικές ώρες μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σταρ έκανε σαν τρελός για να έρθει στην Βαρκελώνη και τα κατάφερε.

Ο Τσάβι προσθέτει έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και εμπειρία που θα.. είναι ο νέος μεγάλος ηγέτης των Καταλανών. Μια μεταγραφή που είχε τόσο πολύ ανάγκη ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόφσκι έκανε τα πάντα για να γίνει το deal και… δεν υπολόγισε το οικονομικό σε καμία περίπτωση! Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η AS… αποκαλύπτοντας τους οικονομικούς όρους του deal.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην Μπαρτσελόνα θα εισπράττει λιγότερα χρήματα από αυτά που εισέπραττε στην Μπάγερν Μονάχου.

Στους Βαυαρούς αμειβόταν με 200.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Στους Μπλαουγκράνα συμφώνησε σε μισθό… που είναι αρκετά μικρότερος. Συγκεκριμένα, στους Καταλανούς θα εισπράττει 150.000 ευρώ ανά εβδομάδα, δηλαδή 25% μείωση σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε στους Γερμανούς!

Μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό, δείγμα του πόσο πολύ ήθελε να φορέσει την φανέλα της Μπαρστσελόνα. Χρειάστηκε να μειώσει κατά έναν τεράστιο βαθμό τις οικονομικές του απαιτήσεις για να “πατήσει” στο Καμπ Νόου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version