Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άουγκσμπουργκ: Το tweet για «Λέβα» εκφράζει σχεδόν κάθε ομάδα της Μπουντεσλίγκα
Μπάγερν Μονάχου

Άουγκσμπουργκ: Το tweet για «Λέβα» εκφράζει σχεδόν κάθε ομάδα της Μπουντεσλίγκα

Με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο twitter, η Άουγκσμπουργκ εξέφρασε τη χαρά της για την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν Μονάχου.

18.07.2022 | 11:27

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι πανευτυχής μετά την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι Καταλανοί κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Βαυαρών και τον έκαναν δικό τους. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είναι ο μόνος σύλλογος που είναι χαρούμενος για την αποχώρηση του «Λέβα» από τη Μπαγερν Μονάχου.

Για την ακρίβεια σχεδόν όλες οι ομάδες τις Μπουντσελίγκα είναι ικανοποιημένες με αυτήν την εξέλιξη. Με εξαίρεση τη Μπάγερν Μονάχου που χάνει το «κανόνι» της, όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι της Γερμανίας αναπνέουν ανακουφισμένοι.

Ενδεικτικό είναι το tweet της Αούγκσμπουγκ μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του «Λέβα» στη «Μπάρτσα».

«Συγχαρητήρια Λέβα. Δε μπορούμε να πούμε ότι θα μας λείψεις» τουίταρε με χιουμοριστική διάθεση στο λογαριασμό της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Λεβαντόφσκι κατατρόπωσε τη Μπουντεσλίγκα

Τα νούμερα του Πολωνού φορ δικαιολογούν απόλυτα τη χαρά των γερμανικών ομάδων για αυτήν την εξέλιξη. Οι γερμανικοί σύλλογοι απαλλάσσονται από το μεγαλύτερο εφιάλτη τους.

Μία μηχανή των γκολ που από το 2010 μέχρι πέρυσι σκόραρε 312 γκολ στη Μπουντσελίγκα και μοίρασε 75 ασίστ. Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της Ντόρτμουντ από το 2010 έως το 2014 μέτρησε 103 γκολ και 42 ασίστ σε 187 συμμετοχές

Με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχουν βρήκε δίχτυα 344 φορές και μοίρασε 72 ασίστ σε 375 εμφανίσεις. Πρόκειται για αδιανόητα νούμερα που τον μετέτρεψαν στο φόβο και τον τρόμο κάθε άμυνας της Μπουντσελίγκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version