Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρόμα… άπλωσε χρυσάφι στον Ντιμπάλα – Έτοιμος για Ολίμπικο ο Αργεντινός
Ρόμα

Η Ρόμα… άπλωσε χρυσάφι στον Ντιμπάλα – Έτοιμος για Ολίμπικο ο Αργεντινός

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον περιμένει στη Ρόμα για να συνθέσουν ένα εκρηκτικό ντουέτο.

18.07.2022 | 09:39

Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Ρόμα και Πάουλο Ντιμπάλα. Αυτό τουλάχιστον αναμεταδίδεται από τη γειτονική Ιταλία. Οι «Τζιαλορόσι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να την τραβήξει ακόμη πιο ψηλά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητούσε ηγέτη στην επιθετική του γραμμή και όπως φαίνεται τον βρίσκει στον πρόσωπο του Αργεντινού αστέρα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Η αποχώρηση του από τη Γιουβέντους έφερε μοιραία σε κινητοποίηση όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Κυρίως αυτές που αγωνίζονται στην Serie A και έχουν δει καλά καλά τι μπορεί να κάνει ο Αργεντινός στα ιταλικά γήπεδα. Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα έδειξαν εξαρχής ενδιαφέρον για την υπογραφή του Ντιμπάλα.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Ρωμαίοι σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι έτοιμοι να υπογράψουν τον παίκτη. Η Ρόμα ξεκίνησε δειλά δειλά τις προτάσεις και σήμερα έφθασε να τάζει στον Ντιμπάλα τα ποσά που ο Αργεντινός αναζητούσε στην αγορά. Ένα πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν και ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Η ανάρτηση του Ρομάνο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει όσο τίποτα τον Ντιμπάλα στο ρόστερ του. Η πίεση του Πορτογάλου στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου φαίνεται πως έπιασε τόπο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνάψουν συνεργασία. Ο Ντιμπάλα ολοκληρώνει τις διακοπές του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία για τις τελικές συζητήσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version