ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Τα μαγικά του Μουρίνιο έφεραν τον Ντιμπάλα στη Ρόμα!

Με μια πραγματική υπέρβαση που φέρει την υπογραφή του Ζοσέ Μουρίνιο, η Ρόμα έκανε δικό της τον Πάουλο Ντιμπάλα

Τα μαγικά του Μουρίνιο έφεραν τον Ντιμπάλα στη Ρόμα!

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Ξεπερασμένος, με εμμονές και ένα βήμα πριν τη σύνταξη» ήταν πολλά από αυτά. Ο «Special One» όμως δεν αφήνει τα λόγια να τον επηρεάσουν. Ακριβώς όπως και κάνει από την πρώτη στιγμή στο πρότζεκτ της Ρόμα.

Ο Τότι ήξερε τι έλεγε για τη Ρόμα και τον Μουρίνιο

Πριν από έναν χρόνο και κάτι, εκεί που δεν το περίμενε κανένας η Ρόμα προχώρησε στην ανακοίνωση του Ζοσέ Μουρίνιο ως προπονητή της. Τη στιγμή που σχεδόν κανένας δεν ήθελε τον Πορτογάλο, οι «τζιαλορόσι» έκαναν το μεγάλο βήμα ανακοινώνοντας τον για την επόμενη τριετία. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο μυθικός Φραντσέσκο Τότι τόνισε πως αυτή η πρόσληψη θα ανέβαζε ξανά στο κορυφαίο επίπεδο την αγαπημένη του ομάδα. Οι περισσότεροι μπορεί να πέρασαν τον «καπιτάνο» για τρελό, όμως ο ίδιος ήξερε τι έλεγε.

Μετά από 14 χρόνια, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσα πανηγύρισε ξανά ένα τρόπαιο. Όχι ιδιαίτερα μεγάλο, όμως δεν είχε σημασία. Άμεσα, ο Ζοσέ κατάφερε να φέρει λίγη χαρά στον σύλλογο. Ένα προσωπικό στοίχημα που κέρδισε ο ίδιος, αλλά και η Ρόμα με την απόκτηση του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει ο «special one» είναι ιδανικές για να συνεχιστεί η άνοδος της ομάδας. Ως αουτσάιντερ και με την αγάπη ενός αρκετά μεγάλου κοινού, ο Μουρίνιο απολαμβάνει ξανά την προπονητική. Τόσο που απέρριψε τις πολύ πιο επικερδείς προτάσεις της Νιουκάστλ τον χειμώνα.

Από το πολύ τοξικό Μάντσεστερ και το διψασμένο για έναν τίτλο Λονδίνο, ο Πορτογάλος ήρθε σε μια εξίσου πεινασμένη ομάδα. Εδώ ωστόσο η εμπιστοσύνη είναι διαφορετική. Όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, υπήρξε η κατάλληλη στήριξη. Όπως και πρέπει να υπάρχει σε κάθε προπονητή.

Το brand του Ζοσέ είναι ακόμα ισχυρό

Λιγότερο από δύο μήνες μετά τον θρίαμβο στο Europa Conference League, ο κόσμος της Ρόμα έχει ακόμα έναν λόγο να ξεχυθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας και να πανηγυρίσει. Όπως όλα δείχνουν, ο Πάουλο Ντιμπάλα θα μετακομίσει στο «Ολίμπικο» για την επόμενη τριετία. Μάλιστα χωρίς να κοστίσει ούτε ευρώ, καθώς ο Αργεντίνος είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Από την πρώτη στιγμή που ήταν γνωστό πως δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στη «βέκια σινιόρα», ο 28χρονος έγινε ο μεγάλος στόχος των πρωτευουσιάνων. Κατόπιν μάλιστα της βοήθειας του ίδιου του Μουρίνιο, ο Ντιμπάλα κατάλαβε πως όσα του προσέφεραν στη Ρόμα δεν θα τα έβρισκε εύκολα κάπου αλλού.

Μια μεγάλη νίκη για τους «τζιαλορόσι» που δεν είχαν συνηθίσει τέτοια ονόματα να έρχονται στην ομάδα τους. Αντιθέτως μάλιστα, οι καλύτεροι εγκατέλειπαν το πλοίο, φεύγοντας για άλλες πολιτείες. Τώρα όμως, η μεγάλη επικοινωνιακή νίκη είναι δικιά τους. Πέρα από την ουσιαστική βοήθεια που θα προσφέρει στη Ρώμη ο Ντιμπάλα, η υπογραφή ενός μεγάλου ονόματος τέτοιου διαμετρήματος υπενθυμίζει τους στόχους σου. Κάτι που ο Νικολό Τζανιόλο όπως μεταδίδουν στην Ιταλία συνειδητοποιεί και φαίνεται πως επιλέγει να παραμείνει στη Ρόμα. Ακόμα μια μεγάλη νίκη σε βάρος της Γιουβέντους, που πίεζε σαν τρελή για την απόκτηση του.

Η νέα σεζόν έρχεται για τους Κυπελλούχους Ευρώπης και όλα βαίνουν καλώς. Όλοι οι κομβικοί παίκτες έχουν ανανεώσει, έχουν υπάρξει προσθήκες (και αναμένονται περισσότερες) και η ομάδα έχει δέσει καλύτερα. Την ίδια ώρα, οι εγχώριοι αντίπαλοι παραμένουν κοντά στο περσινό επίπεδο, με μοναδική εξαίρεση ίσως την Ίντερ. Η θέση για το Champions League είναι ανοιχτή και το πρότζεκτ της Ρόμα παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ