ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Αλώβητος ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ και όλα ανοιχτά στη ρεβάνς!

Αν και η Μακάμπι Χάιφα είχε αρκετές ευκαιρίες κι ακυρωθέντα γκολ, ο Ολυμπιακός έφυγε χωρίς πολλές απώλειες από το Ισραήλ.

Αλώβητος ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ και όλα ανοιχτά στη ρεβάνς!

Έμεινε στο γκολ του ο Ολυμπιακός και πάλι καλά δεν το πλήρωσε. Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Σάμι Οφέρ» με τη Μακάμπι Χάιφα για τον πρώτα αγώνα του 2ου προκριματικού του Champions League. Και τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη 27/7 στο Φάληρο. Ο Ζινκερνάγκελ ήταν ο σκόρερ της ελληνικής ομάδας, ο Χαζίζα με τυχερό γκολ ισοφάρισε στο 92′ για τους γηπεδούχους.

Το ματς

Πιο δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός και πολύ σύντομα στο παιχνίδι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τικίνιο βρέθηκε με χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Ο Κοέν μάλιστα βρήκε ελάχιστα την μπάλα για να την αποτρέψει από το να πάει στα δίχτυα απευθείας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Μιας και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ήταν στο σωστό σημείο για να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό.

Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» σαν να έπαθαν μια καθίζηση και να επαναπαύτηκαν στο 0-1. Οι Ισραηλινοί πήραν χώρο στο γήπεδο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγιναν απειλητικοί. Στο 34ο και το 35ο λεπτό η Μακάμπι δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με τους Χαζίζα και Ατζίλι. Οι γηπεδούχοι επιπλέον, σκόραραν δυο φορές (!), αλλά τα γκολ τους ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Θέλετε να δείτε τις επόμενες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα; Τότε πρέπει να μας ακολουθήσετε ΚΑΙ στο Facebook με ένα LIKE!

Νωθρός ο Ολυμπιακός, κλείστηκε αδικαιολογήτως!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που σημείωσε δεν πίεσε για δεύτερο. Ομολογουμένως, όντας το φαβορί θα περιμέναμε να τελειώσει την πρόκριση. Να βρει τα αδύνατα σημεία της Μακάμπι και να τη χτυπήσει εκεί. Ωστόσο, όπως είπαμε προηγουμένως, η καθίζηση εμφανίστηκε και έδωσε χώρους στους γηπεδούχους. Το καλό της υπόθεσης είναι πως η Μακάμπι δεν ήταν εύστοχη, διότι θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό.

Η πίεση εντεινόταν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» άντεχαν. Μέχρι και ο Βατσλίκ χρειάστηκε να επέμβει σε ορισμένες περιπτώσεις. Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φάνηκε λίγο ανέτοιμη. Και πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματικός στη ρεβάνς. Ώστε να έρθει το ζητούμενο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο 78ο λεπτό ο Πιερό που πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι είχε δοκάρι για τη Μακάμπι. Με τον Βατσλίκ να είναι ήρωας στη συγκεκριμένη φάση. Η Μακάμπι προειδοποίησε, αλλά έβαλε το γκολ με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Ο Χαζίζα ήθελε να γυρίσει την μπάλα στον αέρα και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Έτσι, το 1-1 αφήνει τα πράγματα τελείως ανοιχτά για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ