ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι νέες δηλώσεις Τεν Χαγκ για Κριστιάνο δείχνουν πόσο τον υπολογίζει

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, υπολογίζει πλήρως τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι νέες δηλώσεις Τεν Χαγκ για Κριστιάνο δείχνουν πόσο τον υπολογίζει

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. O ποδοσφαιριστής έχει μεταφέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιθυμία του να αποχωρήσει αν βρεθεί μία κατάλληλη πρόταση. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Γιουνάιτεντ στην προετοιμασία για «προσωπικούς λόγους».

Παρόλα αυτά, ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, επιμένει με δηλώσεις του ότι τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Προσθέτει, μάλιστα, ότι οι παίκτες που σκοράρουν τόσο συχνά όσο ο Κριστιάνο είναι απαραίτητητοι για κάθε σύλλογο.

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Ρονάλντο είναι κορυφαίος επαγγελματίας και θα είναι σε φόρμα, αυτή είναι η τελευταία ανησυχία που έχω. Προπονείται».

«Θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος παίκτης μπορεί να συνεισφέρει και ο Ρονάλντο είναι ένας απόλυτος κορυφαίος παίκτης στην ομάδα μας. Ο Κριστιάνο είναι ικανός να το κάνει αυτό. Στην καριέρα του τα έχει δείξει όλα. Οι παίκτες υπαγορεύουν τον τρόπο που παίζεις. Ειδικά οι παίκτες που βάζουν γκολ γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικοί για μια ομάδα. Φτιάχνεις την ομάδα σου γύρω τους. Νομίζω ότι έχουμε παίκτες που σκοράρουν και τα δύο πρώτα παιχνίδια [κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Γιουνάιτεντ] το έδειξαν ήδη αυτό» είπε στο Athletic.

Τρεις ομάδες έχουν απορρίψει τον Κριστιάνο

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε η τελευταία ομάδα που αρνήθηκε το ενδιαφέρον για τον 37χρονο.

Ειδικότερα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, είπε πρόσφατα: «Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τις επιτυχίες και την καριέρα του. Αλλά για μία ακόμη φορά: Δεν αποτελούσε και δεν αποτελεί θέμα για εμάς».

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκέφτεται για κανένα λόγο να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με το «ESPN». Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη αρκετούς σούπερ σταρ στην ομάδα τους και ένας ακόμη θα τίναζε τα αποδυτήρια στον αέρα. Γι αυτό το λόγο προτιμούν να μείνουν μακριά από τον Πορτογάλο.

Παράλληλα, ο ίδιος ο κόουτς της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, τόνισε πρόσφατα ότι οι «μπλε» έχουν ως προτεραιότητα την ενίσχυση της άμυνάς τους.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να απαντήσει και τόνισε το εξής: «Δεν θα το απέκλεια [να υπογράψω άλλον επιθετικό] αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η προτεραιότητα. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η άμυνα, δεν είναι μυστικό. Από εκεί πρέπει να δούμε τι είναι δυνατό», είπε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ