Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σκαμάκα πάει να… τρελάνει την Premier League – Παίρνει το “σφυρί” του (pic)
Premier League

Ο Σκαμάκα πάει να… τρελάνει την Premier League – Παίρνει το “σφυρί” του (pic)

Ο Σκαμάκα είπε το "ναι" στην Γουέστ Χαμ και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μετακόμιση του στην Premier League!

25.07.2022 | 18:19

Ο Τζιανλούλα Σκαμάκα ήταν δεδομένα ένας εκ των κορυφαίων στράικερ στην περσινή Serie A! Ο επιθετικός της Σασουόλο έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και τα επιτεύγματα του!

Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν από την Σασουόλο, ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Παρί Σεν Ζερμέν. Παρόλα αυτά όμως ο 23χρονος δεν θα καταλήξει στους Παριζιάνους, καθώς θεωρούσε πως δεν θα είχε ρόλο και χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Γκατιέ.

Για αυτόν τον λόγο και η Γουέστ Χαμ άδραξε την ευκαιρία, κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του και κατάφερε να αποσπάσει την θετική του απάντηση!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει και ο Fabrizio Romano, υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους! Ο Ιταλός θα ταξιδέψει την Δευτέρα στο Λονδίνο για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τα “σφυριά”!

Η Γουέστ Χαμ θα βγάλει 42 εκατ. λίρες από τα ταμεία της για να φέρει τον 23χρονο σταρ, σε μια από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές της ιστορίας της. Μάλιστα, οι Ιταλοί κρατούν και ένα 10% μεταπώλησης!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version