ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ο Τεν Χαγκ έχει δώσει πνοή αλλά η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα!

Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ φαίνεται να έχει βρει τη χαμένη της όρεξη για ποδόσφαιρο, όμως έχει ακόμα πολλά ερωτήματα να απαντήσει.

Ο Τεν Χαγκ έχει δώσει πνοή αλλά η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ανέλαβε το δύσκολο έργο να ξεβαλτώσει τη Γιουνάιτεντ από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να την κάνει ξανά μια ομάδα με στόχους. Προφανώς και είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε οτιδήποτε, όμως στο ξεκίνημά του ο Ολλανδός έχει καταφέρει να δώσει πνοή στους «Κόκκινους Διάβολους». Η εικόνα στα πρώτα φιλικά ήταν ενθαρρυντική και συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα και όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Τεν Χαγκ φαίνεται να έχει ωραίες ιδέες και μεγάλο κίνητρο να πετύχει στην Αγγλία. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν για να πάρουμε τη Γιουνάιτεντ ξανά στα σοβαρά.

Αν σου αρέσει η δουλειά μας θα μπορούσες να μας στηρίξεις με ένα LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Να βγουν μπροστά αυτοί που πρέπει

Σε μια μεταγραφική περίοδο είναι λογικό η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τις νέες προσθήκες που μπορούν να βελτιώσουν μια ομάδα. Ειδικά στην περίπτωση της Γιουνάιτεντ που έρχεται από μια άκρως αποτυχημένη σεζόν και έχει χτυπητά κενά στο ρόστερ της. Προφανώς και η ανάγκη για ενίσχυση παραμένει επιτακτική στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, όμως το ρόστερ που παρέλαβε ο Τεν Χαγκ δεν ήταν και για πέταμα.

Υπάρχουν σε αυτό παίκτες παγκόσμιας κλάσης που πέρυσι παίξανε πολύ κάτω από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Παίκτες που σίγουρα επηρεάστηκαν από τη γενικότερη δυσλειτουργία της ομάδας, αλλά που φέτος οφείλουν να βγουν μπροστά σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο Τεν Χαγκ περιμένει να δει πολλά περισσότερα από τους Σάντσο και Ράσφορντ. Δύο παιδιά με τεράστιες δυνατότητες που την περασμένη σεζόν ήταν σκιά του εαυτού τους. Η εικόνα τους στα φιλικά είναι άκρως ενθαρρυντική με τους δύο Άγγλους να δείχνουν ανανεωμένοι και κεφάτοι. Γιουνάιτεντ

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος δεν ήταν τόσο κακός όσο οι Σάντσο και Ράσφορντ. Κι αυτός όμως έμεινε μακριά από τα γνωστά του στάνταρ. Η Γιουνάιτεντ τον έχει τεράστια ανάγκη καθώς πρόκειται ίσως για τον καλύτερό της παίκτη και σίγουρα για τον ηγέτη της. Κομβικής σημασίας θα είναι και η παρουσία του Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος ήρθε πέρυσι για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής όμως χάθηκε ανάμεσα στους τραυματισμούς και στη συνολικά τραγική αμυντική λειτουργία.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε αν ο Φαν Ντε Μπεκ θα μπορέσει επιτέλους να δείξει κάτι από όσα έκανε με τον Άγιαξ, αν ο Κριστιάνο θα μείνει κι αν ο Γκρίνγουντ θα επανέλθει στην ομάδα. Ειδικά οι περιπτώσεις του Πορτογάλου και του Άγγλου είναι καθοριστικές αφού πρόκειται για δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο στην επίθεση. Παρόλα αυτά ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα μπουν ξανά στις προπονήσεις.

Μπορούν να βοηθήσουν αυτοί που ήρθαν

Για τη Γιουνάιτεντ πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση παικτών που υπήρχαν και πέρυσι στο ρόστερ, όμως εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ενισχύσεις. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές. Καμία από αυτές δεν έριξε το ίντερνετ, αλλά όλες μπορούν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις. Μαλάσια, Έρικσεν και Μαρτίνεζ ήρθαν με την απόλυτη έγκριση του Τεν Χαγκ ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή τους θεωρώντας ότι μπορούν να του λύσουν πολλά προβλήματα.

Ο Μαλάσια προέρχεται από μια γεμάτη και εξαιρετική χρονιά με τη Φέγενορντ. Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται για την ταχύτητα και τα τρέξιματά του και μπορεί να υπηρετήσει το απαιτητικό πλάνο του Ολλανδού. Ο Τεν Χαγκ τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ο 23χρονος αριστερός μπακ ξεκινάει σίγουρα μπροστά από τον Τέλες και μην εκπλαγείτε αν φάει και τη θέση του Σο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή, αφού πρώτα έδειξε πως το επίπεδό του ήταν για πολύ παραπάνω από τη Μπρέντφορντ. Μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Δανός χαφ επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο για να αποδείξει πως εκεί ανήκει. Αν πιάσει τα στάνταρ του είναι παίκτης εντεκάδας για τη Γιουνάιτεντ. Μετά τη θητεία του στην Ιταλία, οπισθοχώρησε κάποια μέτρα στο γήπεδο και πλέον λογίζεται περισσότερο ως κεντρικό χαφ. Μπορεί να παίξει είτε στη θέση του Μπρούνο, είτε μαζί με τον Πορτογάλο.

Τέλος έχουμε τον Λισάντρο Μαρτίνεζ. Η Γιουνάιτεντ έδωσε μεγάλη μάχη για τον Αργεντίνο στόπερ, αφού ο Τεν Χαγκ επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του. Τον γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά αφού τον είχε παίκτη στον Άγιαξ και θεωρεί πως η ταχύτητα και η σκληράδα του είναι στοιχεία που λείπουν από τα μετόπισθέν της ομάδας. Μένει να δούμε αν ο Μαρτίνεζ θα προσπεράσει τον Μαγκουάιρ και θα γίνει αυτός ο παρτενέρ του Βαράν στο κέντρο της άμυνας.

Χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές

Οι κινήσεις που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής μπορούν προσφέρουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρκούν. Σίγουρα όχι για μια ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό στην Premier League. Η Γιουνάιτεντ θέλει ακόμα προσθήκες. Προσθήκες όχι απλά συμπληρωματικές για να δώσουν βάθος, αλλά βασικών παικτών. Σε πρώτη φάση οι μεγαλύτερες ανάγκες εντοπίζονται σε 2+1 θέσεις.

Η πιο σημαντική έχει να κάνει με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ο Τεν Χαγκ έχει κολλήσει με τον Ντε Γιονγκ όμως έχουμε την εντύπωση πως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν πιο σκληρό και αμυντικογενή παίκτη για το κέντρο της. Κάτι σαν τον Ντέκλαν Ράις ας πούμε που φυσικά είναι πανάκριβος αλλά θα άλλαζε ριζικά τον μεσοαμυντικό χαρακτήρα της ομάδας. Βέβαια ο Τεν Χαγκ σίγουρα ξέρει καλύτερα, αλλά η εμμονή με το Ντε Γιονγκ δεν βγάζει πουθενά. Είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης δεν θέλει να έρθει στο «Ολντ Τράφροντ» οπότε πάμε για άλλα.

Επίσης σημαντική είναι και η προσθήκη ενός δεξιού μπακ. Νταλότ και Μπισάκα δεν είναι επαρκείς επιλογές για να καλύψουν τη θέση. Ο Πορτογάλος είναι μέτριος τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, ενώ ο Άγγλος είναι εξαιρετικός αμυντικά και σχεδόν ανύπαρκτος επιθετικά. Χώρος υπάρχει μόνο για έναν από τους δύο και αυτό ως δεύτερη επιλογή. Για τη θέση του βασικού χρειάζεται μεταγραφή, με την περίπτωση του Ντάμφρις να είναι αυτή που έχει ακουστεί πιο έντονα.

Το +1 που αναφέραμε παραπάνω έχει να κάνει με μια μεταγραφή στην επίθεση. Μόνο που αυτό θα εξαρτηθεί από την περίπτωση του Κριστιάνο. Αν ο Πορτογάλος μείνει, η Γιουνάιτεντ θα πάει για εξτρέμ. Εκεί πρώτος στόχος είναι ο Άντονι με τον Άγιαξ να ζητάει γη και ουρανό για να τον παραχωρήσει. Αν ο Κριστιάνο φύγει τότε θα χρειαστεί ένας φορ. Ειδικά από τη στιγμή που δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ με τον Γκρίνγουντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ