ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ο Ζεσούς φαίνεται πως έδεσε αμέσως στην Άρσεναλ!

Μπορεί η σεζόν να μην έχει καν ξεκινήσει, όμως ήδη ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει κάνει τους φίλους της Άρσεναλ να ανυπομονούν!

Ο Ζεσούς φαίνεται πως έδεσε αμέσως στην Άρσεναλ!

Η προετοιμασία της Άρσεναλ στις ΗΠΑ πλησιάζει στο τέλος της. Και ένας από τους παίκτες είναι με διαφορά αυτός που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων της. Ο λόγος φυσικά για τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος μέσα σε πολύ λίγες εβδομάδες έχει δείξει να ταιριάζει γάντι στη νέα του ομάδα.

Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν ρολόι στην Άρσεναλ!

Στον φιλικό θρίαμβο των «κανονιέρηδων» επί της Τσέλσι με 4-0, το highlight του αγώνα ήταν ξεκάθαρα δικό του (όπως και το βραβείο του πολυτιμότερου). Στο ένας εναντίον ενός με τον Eντουάρ Μεντί, ο Βραζιλιάνος τον νικάει με μια υπέροχη λόμπα. Ένα τέρμα το οποίο μαρτυρά μερικά πράγματα για τον 25χρονο φορ.

Το ένα είναι πως βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση. Από τη στιγμή που δέχθηκε να μετακομίσει στο Λονδίνο, όλα φαίνεται πως πηγαίνουν ρολόι για αυτόν Τέσσερα γκολ σε ισάριθμα φιλικά και εξαιρετικά καλή συνεννόηση με τους νέους του συμπαίκτες. Κάτι που δεν συναντάς εύκολα μετά από τόσο σύντομο διάστημα συνύπαρξης των παικτών.

Δεύτερον, δείχνει να είναι και πάλι χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική τσαχπινιά που βγάζει μέσα στο γήπεδο, οι περίτεχνες ενέργειες του και επιλογές όπως το κρέμασμα που προαναφέραμε, όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον ίδιο. Μετά από μερικές σεζόν με γκρίνια και αρκετό πάγκο στη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται κάπου που έχει τον χώρο και τον χρόνο να παίζει ως βασικός και αναντικατάστατος.

O Zεσούς φέρνει αυτό που έλειπε

Ένας από τους λόγους που ο Ζεσούς ήταν ο νούμερο ένα καλοκαιρινός στόχος της Άρσεναλ, ήταν η παλιότερη συνεργασία του με τον Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός, όσο βρισκόταν ακόμα στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε προπονήσει τον Βραζιλιάνο φορ. Έχοντας δει τη δουλειά τους στις προπονήσεις, αλλά και την συνολική του εξέλιξη, ήξερε καλύτερα από κάθε άλλον στο κλαμπ τι έπαιρνε. Και παρά αυτές τις γνώσεις του, ο παίκτης άλλαξε ακόμα περισσότερο. Προς το καλύτερο φυσικά.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν επιθετικά μια πολύ δύσκολη για τους Λονδρέζους. Χωρίς ξεκάθαρη λύση στην κορυφή, η Άρσεναλ έχασε το εισιτήριο του Champions League την τελευταία στιγμή. Κάτι που της κόστισε φυσικά σε μεγάλο βαθμό και οικονομικά, αλλά και σε θέμα γοήτρου. Έχοντας μάθει όμως από τα λάθη της, πήρε τον παίκτη που χρειαζόταν στην ομάδα της. Έναν φορ που έχει αίσθηση στο γκολ, μπορεί να κάνει πολλές δουλειές πέρα από το σκοράρισμα, αλλά έχει και το σωστό work ethic. Παράλληλα, ήδη οι συμπαίκτες του λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, δείχνοντας ότι είναι και μια καλή παρουσία στα αποδυτήρια.

Εν κατακλείδι, με βάση όσα έχουμε δει στην preseason μέχρι στιγμής, είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί ένα hype γύρω από το όνομα του. Μια από τις εντυπωσιακότερες φετινές μεταγραφές στο Νησί, η περίπτωση του Ζεσούς έχει προξενήσει την περιέργεια ακόμα και των πιο δύσπιστων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ