ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Εφιαλτικός Ολυμπιακός – Οδυνηρός αποκλεισμός με τεσσάρα μέσα στο «Καραϊσκάκη»

Σε αποσύνθεση ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μακάμπι Χάιφα με 4-0 μέσα στο γήπεδό του και αποκλείστηκε από το Champions League.

Εφιαλτικός Ολυμπιακός – Οδυνηρός αποκλεισμός με τεσσάρα μέσα στο «Καραϊσκάκη»

Ένα βράδυ βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση και υπέστησαν μια από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Η Μακάμπι Χάιφα ντύθηκε… Μπαρτσελόνα και διέλυσε την ομάδα του Μαρτίνς. Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητική η ελληνική ομάδα και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League. Έτσι, με το 1-1 του πρώτου ματς, η ομάδα από το Ισραήλ προχωρά στον επόμενο γύρο.

Το ματς

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέρι. Το δεκάρι της Μακάμπι νίκησε τον Βατσλίκ από τα 20 μέτρα, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να μην μπορεί να κάνει πολλά πράγματα…

Εννέα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πλάνιτς. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε κάτι το επιλήψιμο, μολονότι στα replay φάνηκε καθαρή παράβαση. Δεν υπάρχει VAR στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, οπότε το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ο Ολυμπιακός δειλά δειλά προσπαθούσε να βρει χώρους. Από την πλευρά της η Μακάμπι ήξερε πως θα δεχόταν πίεση και κλείστηκε στα καρέ της. Και πάλι όμως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μια κλασική ευκαιρία.

Μάλιστα, ακυρώθηκε και γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, με τον διαιτητή να βλέπει χέρι στη φάση. Η Μακάμπι λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έχασε τετ-α-τετ, καθώς ο Βατσλίκ νίκησε τον Ντέιβιντ. Νωρίτερα ένα σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πανωλεθρία στο δεύτερο μέρος, στο Europa League o Ολυμπιακός

Ο κόσμος του Ολυμπιακού προσπάθησε να ωθήσει την ομάδα του στο γκολ της ισοφάρισης. Αλλά, η Μακάμπι ήταν καλά διαβασμένη και σε συνδυασμό με την αδράνεια του αντιπάλου της να δημιουργήσει κάτι καλό, «χτύπησε» ξανά. Στο 61ο λεπτό ο Χαζίζα σέρβιρε το γκολ στον Πιερό ο οποίος με τη μία τελείωσε τη φάση για το 0-2. Σκορ που ουσιαστικά έδινε πρόκριση στους Ισραηλινούς.

Όμως, το βράδυ για την ελληνική ομάδα έγινε πιο δύσκολο. Ο Πιερό ξανά σκόραρε εις βάρος του Ολυμπιακού τέσσερα λεπτά αργότερα. Το 3-0 έφερε νεύρα στην εξέδρα των «ερυθρόλευκων» που φώναζαν το όνομα του Κώστα Φορτούνη. Προφανώς για τον προπονητή  του συλλόγου, που τον έχει παραγκωνίσει στο έπακρο. Η Μακάμπι βρήκε και τέταρτο γκολ στο Φάληρο, με τον Φανί να σουτάρει εύστοχα. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του προσπάθεια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας η οποία ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της από τη Φερεντσβάρος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ