ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: «Κόκκινη λαίλαπα» και… πρώτη κούπα (vid)

Η Λίβερπουλ μπήκε με το.... δεξί στη σεζόν καθώς επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το φετινό Community Shield.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: «Κόκκινη λαίλαπα» και… πρώτη κούπα (vid)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 83ο λεπτό και το κερασάκι του Νούνιες στο 93′ έμελλε να χαρίσουν στη Λίβερπουλ το φετινό Community Shield. Οι «Κόκκινοι» μπήκαν με το δεξί στη σεζόν επικρατώντας 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο King Power Stadium του Λέστερ. Είχε προηγηθεί η ομάδα του Κλοπ με τον Άρνολντ στο 21′. Στο 70′ ισοφάρισε ο Άλβαρες όμως ο Αιγύπτιος χάρισε την πρώτη κούπα στην ομάδα του.

Το ματς

Οι δύο κορυφαίες ομάδες του Νησιού ξεκίνησαν τη σεζόν όντας αντιμέτωπες στο Community Shield. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο King Power Stadium της Λέστερ αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Από τη μία οι μεν περίμεναν να δουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ, από την άλλη οι της Λίβερπουλ τον Ντάργουιν Νούνιες. Η αναμέτρηση παρόλα αυτά ξεκίνησε με τον πρώτο σε θέση βασικού και τον δεύτερο να βρίσκεται στον πάγκο των «Κόκκινων».

Τα πρώτα λεπτά βρήκαν τη Λίβερπουλ να ξεκινά καλύτερα. Σωστή πίεση στην μπάλα και άψογες μεταβιβάσεις της μπάλας. Αυτό μοιραία έφερε πρώτη την ομάδα του Κλοπ σε θέση βολής. Για καλή της τύχη η Λίβερπουλ στην καλή της στιγμή βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σαλάχ κατέβασε άριστα την μπάλα στη μεγάλη περιοχή. «Έσπασε» προς τον Αλεξάντερ Άρνολντ και εκείνος με φαλτσαριστό σουτ και τη βοήθεια του Άκε κέρδισε τον Έντερσον και έγραψε το 1-0. Αυτό το σκορ έμελλε να διατηρηθεί μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Σημαντικότερη ευκαιρία για την Σίτι στα πρώτα 45′ με τον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σε διπλή φάση δεν κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Σαλάχ και… τέζα η  Μάντσεστερ Σίτι

Στο δεύτερο μέρος οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν να μπαίνουν καλύτερα στο χορτάρι. Οι «Πολίτες» πήραν την κυκλοφορία της μπάλας και σταδιακά έδειχναν πιο πιεστικοί. Με τον Χάαλαντ να απασχολεί τους αμυντικούς της Λίβερπουλ ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ μέσω ενός άλλου παίκτη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο εκλεκτός για την Σίτι τελικά ήταν η αλλαγή του Πεπ, Χούλιαν Άλβαρες. Ο Αργεντινός πήρε τη θέση του Μάχρεζ στο παιχνίδι και στο 70′ σούταρε και σκόραρε κάνοντας το 1-1. Μετά την ισοφάριση ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε ακόμη περισσότερο. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και μοιραία στο 83′ είχαμε τη φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Νούνιες πήρε τη κεφαλιά εντός περιοχής. Η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ρούμπεν Ντίας και το VAR υπέδειξε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαλάχμ με τον Αιγύπτιο να σημαδεύει σωστά, να κερδίζει τον Έντερσον και να γράφει το τελικό 2-1. Όσοι προσπάθειες έγιναν από πλευράς Σίτι έπεσαν στο κενό. Αντιθέτως η Λίβερπουλ στο 93′ έβαλε το κερασάκι στη τούρτα με τον Νούνιες να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι για το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ