ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

Στέρεψε η Γερμανία από μπύρες και… κούπες: Τα πήρε όλα η Μπάγερν! (vid)

Υπερπρωταθλήτρια Γερμανίας είναι και επίσημα η Μπάγερν Μονάχου που νίκησε στον τελικό του Super Cup με σκορ 5-3 τη Λειψία.

Στέρεψε η Γερμανία από μπύρες και… κούπες: Τα πήρε όλα η Μπάγερν! (vid)

Η συνήθεια που έγινε… λατρεία στη Γερμανία. Ακόμη μία κούπα στα χέρια των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί στον τελικό του Super Cup Γερμανίας, επικράτησαν με σκορ 5-3 της Λειψίας και έτσι κατέκτησαν την κούπα!

Από τους νικητές ξεχώρισαν σχεδόν… όλοι από τη μέση και μπροστά. Αλλά το κάτι παραπάνω το έκαναν τόσο ο Σερτζ Γκνάμπρι, όσο και ο Σαντιό Μανέ. Ο πρώτος γιατί ήταν συνεχώς μία πηγή κινδύνων, δίνοντας μία ασίστ και σημειώνοντας ένα γκολ. Από την άλλη ο Σενεγαλέζος πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Γερμανών σε επίσημο ματς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, όπου και αν βρίσκονται, όποια και αν είναι η κατάστασή τους πάνε πάντα για τη νίκη. Το έχουν δείξει άλλωστε και τόσες φορές. Από τα φιλικά που έδωσαν στις ΗΠΑ, μέχρι και στον τελικό του Super Cup Γερμανίας με αντίπαλο τη Λειψία.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ξεκίνησαν με φουλ επίθεση. Έτσι, δεν άργησαν και τόσο πολύ, μέχρι να σημειώσουν το πρώτο τους γκολ. Αυτό ήρθε από τον Μουζιάλα στο 14′ με τον Ερνάντες να βγάζει την ασίστ. Λίγο αργότερα -και συγκεκριμένα στο 31′ – ήταν η ώρα του Σαντιό Μανέ, προκειμένου να ανοίξει λογαριασμό.

Ο Σενεγαλέζος στράικερ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την παράλληλη πάσα του Σερτζ Γκνάμπρι και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα των Βαυαρών. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ακόμα και στο 2-0 δεν έριξαν καθόλου τον ρυθμό τους.

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε και τρίτο τέρμα. Αυτό ήρθε από τον Παβάρ στο 45′ με τον Γάλλο να δείχνει το ταλέντο του και στο επιθετικό κομμάτι. Η Λειψία, παρά τα πολλά αμυντικά κενά, είχε μερικές καλές στιγμές στο παιχνίδι. Μάλιστα, κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 3-1 με τον Χάλστεμπεργκ στο 59′. Αλλά ήρθε ο Γκνάμπρι στο 65′ για να ανεβάσει και πάλι τη διαφορά στα τρία γκολ και να τελειώσει τα όποια όνειρα είχαν οι αντίπαλοί του.

Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν κράτησαν την μπάλα όσο έπρεπε. Αλλά χαλάρωσαν και έτσι η Λειψία έκανε το 4-2 με το πέναλτι του Ενκουκού στο 77′ με τον Ντάνι Όλμο στο 89′ να μετατρέπει το παιχνίδι σε ντέρμπι μιας και διαμόρφωσε το 4-3 με τον Σανέ στο 98′ να «γράφει» το 5-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ