Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Euro 2022: Στην κορυφή της Ευρώπης η εθνική Αγγλίας των γυναικών! (vid)
Home Page

Euro 2022: Στην κορυφή της Ευρώπης η εθνική Αγγλίας των γυναικών! (vid)

Στην κορυφή της Ευρώπης έφτασε η εθνική Αγγλίας, επικρατώντας στην παράταση της Γερμανίας με σκορ 2-1 στο Euro 2022 γυναικών.

31.07.2022 | 23:17

Στην Αγγλία το περίμεναν πώς και πώς. Το σύνθημα «it’s coming home» πήρε σάρκα και οστά. Απλά με έναν χρόνο καθυστέρηση.

Η εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας επικράτησε της αντίστοιχης της Γερμανίας με σκορ 2-1 στον τελικό του Euro 2022 που έγινε στο «Γουέμπλεϊ» στην παράταση.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ήταν 1-1.

Η Έλα Τουν στο 62′ ήταν αυτή που έδωσε το προβάδισμα στις «λέαινες» που ήταν πολύ κοντά σε μία μεγάλη και ιστορική πρωτιά. Ωστόσο, τα «πάντσερ» έφεραν το ματς στα ίσα με την Λίνα Μάγκουλ.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στα 90 λεπτά το 1-1 δεν άλλαξε. Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η Αγγλία έκανε τη διαφορά με το τέρμα της Κλόε Κέλι στο 110′.

Το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι «λέαινες» κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης. Κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι άντρες πριν από περίπου έναν χρόνο στον τελικό με την Ιταλία, αφού έχασαν στα πέναλτι από τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version