ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Παναθηναϊκός: Τον δίκασαν στη Πράγα και τώρα τρέχει (vid)

Ο Παναθηναικός πήγε στη Τσεχία με όνειρα και ελπίδες όμως η Σλάβια με δύο γκολ (2-0) και ο διαιτητής της συνάντησης μια αδικαιολόγητη κόκκινη του τα έκαναν εφιάλτες.

Παναθηναϊκός: Τον δίκασαν στη Πράγα και τώρα τρέχει (vid)

Το «Τριφύλλι» πήγε στη Πράγα για να παίξει στα ίσια κόντρα στην Σλάβια όμως υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης στάθηκε εμπόδιο σε αυτό και μοιραία οι «Πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από τους Τσέχους. Σαρντζ (45+2) και Ούσο στο 56′ πέτυχαν τα δύο γκολ της συνάντησης. Με δέκα παίκτες η ομάδα του Γιοβάνοβιτς από το 40′ λόγω διπλής κίτρινης κάρτας στον Παλάσιος.

Το ματς

Πέντε χρόνια ήταν πολλά για τον Παναθηναϊκό μακριά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το «Τριφύλλι» επέστρεψε στην Ευρώπη με το ταξίδι του να ξεκινά από την Πράγα και την έδρα της Σλάβια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χθες στις δηλώσεις του τόνιζε πως η ομάδα του έχει ως στόχο την πρόκριση στο ζευγάρι. Κάτι τέτοιο βέβαια εξαρχής άπαντες ήξεραν πως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η πιο έμπειρη τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη Σλάβια μπήκε πιο οργανωμένα στο παιχνίδι. Με σωστό πλάνο και πίεση στην μπάλα περιόρισε τη δράση των «Πράσινων». Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να κάνουν παιχνίδι όμως τα βρήκαν αρκετά δύσκολα στα φτερά. Παρόλα αυτά η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε σε αυτούς στο 28′ με τον Παλάσιος να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει.

Η φάση του Παλάσιος έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι

Στο 40′ έγινε η φάση που ουσιαστικά σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Παλάσιος έκανε την επέλαση, πάτησε στην μεγάλη περιοχή, έχασε την μπάλα και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής της συνάντησης θεώρησε πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε θέατρο διεκδικώντας πέναλτι και τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η δεύτερη στον αγώνα και μοιραία από το 40′ ο ταλαντούχος εξτρέμ άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Σαν να μην έφθανε αυτό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η άμυνα των «Πράσινων» δεν άντεξε. Οι κόντρες ευνόησαν την Σλάβια και ο Σαρντζ από κοντά σούταρε κάνοντας το 1-0. Αποτέλεσμα που συντρόφευσε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και με παίκτη λιγότερα ήταν σαφές πως τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Στο 56′ μάλιστα ήρθε το 2-0 ήρθε να βάλει ταφόπλακα στη διεκδίκηση του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός για το υπόλοιπο του αγώνα προσπάθησε να περιορίσει τη δράση των γηπεδούχων. Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0 μέχρι το τέλος κάτι που έγινε. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους Τσέχους να πανηγυρίζουν το ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Η μάχη τώρα μεταφέρεται στην Αθήνα και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την επόμενη εβδομάδα. Εκεί που οι «Πράσινοι» καλούνται να κάνουν αγωνιστική υπέρβαση.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ