ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Θέλει δουλειά και… γκολ στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν!

Ολυμπιακός και Σλόβαν Μπρατισλάβας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα λύσουν τις διαφορές τους στη Σλοβακία.

Θέλει δουλειά και… γκολ στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν!

Με τον Κάρλος Κορμπεράν να ντεμπουτάρει στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν ήρθε η νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ στο Φάληρο στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδό τους. Αλλά, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχασαν, όπως έγινε την προηγούμενη Τετάρτη με τη Μακάμπι Χάιφα. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει διπλό στην έδρα της Σλόβαν σε μια εβδομάδα για να πάρει την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης.

Το ματς

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αν και λιγότερος συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, προσπάθησε να τον ωθήσει. Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρώτη καλή στιγμή. Ο Τικίνιο στο 7′ πάσαρε στον Μασούρα, αλλά ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ αστόχησε απελπιστικά όντας όμως σε πλεονεκτική θέση.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Σλόβαν είχε δοκάρι με τον Γκριν στην πρώτη τεράστια ευκαιρία του ματς. Οι Σλοβάκοι είχαν και άλλη μια καλή φάση, στο 23ο λεπτό. Ο Μπαρσεγιάν βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ, όμως ο Τσέχος τερματοφύλακας είχε σωστή τοποθέτηση και αποσόβησε το γκολ. Μέχρι το ημίχρονο, είχαμε ένα σχετικά καλό σουτ του Εμβιλά, με την μπάλα να περνά άουτ. Καλή στιγμή είχε και η Σλόβαν, με τον Κούτσκα να κάνει το σουτ από κοντά ωστόσο να αστοχεί στο 37ο λεπτό.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Oλέθριο λάθος ο Σωκράτης…

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειχνε πιο ζεστός, ένα τραγικό λάθος τον έβαλε στα σχοινιά… Ο Τσόβαν τόσο στο σουτ του Μασούρα στο 47ο λεπτό, όσο και στο γυριστό του Μαντί Καμαρά στο 61′ κράτησε το μηδέν για τη Σλόβαν. Όμως, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δυο λεπτά αργότερα έδωσε το δικαίωμα στον Γκριν να σκοράρει. Ο Έλληνας στόπερ απέτυχε να γυρίσει την μπάλα στον Βατσλίκ και μοιραία έγινε το 0-1 στο Φάληρο.

H έλευση των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί ζέστανε λίγο το κοινό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τους Τικίνιο και Καμαρά να αποχωρούν και τον δεύτερο να αποδοκιμάζεται από την κερκίδα. Ομοίως συνέβη και όταν αποχώρησε ο Μασούρας για να μπει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Μίλησε ο Ελ Αραμπί

Στο 86ο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τον Ολυμπιακό. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουνά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 και ο Πειραιάς ξύπνησε για τα καλά! Πάντως, παραλίγο στο 89′ να ξαναζήσουμε τα ίδια, μιας και ο Βατσλίκ νίκησε τον Ραμίρες από τη μικρή περιοχή! Αν και οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ στο τέλος, δεν το βρήκαν και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ