ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Τσέλσι βρίσκει τρόπο να ξεμπλοκάρει στις μεταγραφές!

Η Τσέλσι έχει δυσκολευτεί αρκετά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, όμως φαίνεται ότι τελικά παίρνει μπρος και φουλάρει τις μηχανές της.

Η Τσέλσι βρίσκει τρόπο να ξεμπλοκάρει στις μεταγραφές!

Οι φετινές μεταγραφές είναι μια πονεμένη ιστορία για την Τσέλσι. Οι «Μπλε» αδυνατούν εδώ και καιρό να πραγματοποιήσουν τις κινήσεις που θέλει ο Τούχελ, με τον Γερμανό να δηλώνει δημόσια ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση. Μετά από αλλεπάλληλες μεταγραφικές αποτυχίες, κυρίως λόγω της Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι μοιάζει πλέον αποφασισμένη να κάνει σημαντικά και αποφασιστικά βήματα στο μεταγραφικό παζάρι.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τρεις μεταγραφές σε μια βδομάδα

Εκεί που σε δύο ολόκληρους μήνες η Τσέλσι είχε πραγματοποιήσει μόλις δύο μεταγραφές, κατάφερε να κλείσει ακόμη τρεις σε διάστημα μόλις μιας βδομάδας. Μέχρι πριν λίγες μέρες οι μόνοι καινούργιοι παίκτες που είχε ο Τούχελ στη διάθεσή του ήταν οι Στέρλινγκ και Κουλιμπαλί. Δύο ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι που προορίζονται για βασικό ρόλο, αλλά που σίγουρα δεν φτάνουν για να καλύψουν όλα τα κενά της ομάδας. Οι «Μπλε» είδαν τη Μπαρτσελόνα να αρπάζει τους κορυφαίους μεταγραφικούς τους στόχους και για πολύ καιρό δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν νέες προσθήκες.

Οι άνθρωποι της ομάδας μάλλον κάπου κατάλαβαν πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και κινήθηκαν με περισσότερη πυγμή. Ως αποτέλεσμα έφεραν στο Λονδίνο τρεις ποδοσφαιριστές που όλοι θεωρούνται άκρως σημαντικά πρότζεκτ. Ο χορός άνοιξε με την απόκτηση του Γκάμπριελ Σλονίνα, συνεχίστηκε με εκείνη του Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα και αναμένεται να ακολουθήσει ο Μαρκ Κουκουρέγια. Τσέλσι Κουκουρέγια

Σλονίνα και Τσουκουεμέκα είναι δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο πρώτος θεωρείται ό,τι καλύτερο στις νεαρές ηλικίες για τη θέση του τερματοφύλακα. Πριν από την Τσέλσι βρίσκονταν στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δεύτερος είναι ένα παιδί που στην Αγγλία πιστεύουν ότι θα γράψει ιστορία. Η Μπαρτσελόνα έψαξε την περίπτωσή του, όμως η Τσέλσι αυτή φορά μπήκε σφήνα και πήρε μια άτυπη ρεβάνς. Και τα δύο αυτά παιδιά είναι 18 χρονών, με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Ο Κουκουρέγια ήρθε πέρυσι στη Μπράιτον και κατευθείαν έδειξε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πλάγια μπακ του πρωταθλήματος. Σίτι και Πεπ τον ήθελαν πολύ, όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν τις υψηλές απαιτήσεις των «Γλάρων». Η Τσέλσι έκανε πολύ καλύτερη προσφορά από τους «Πολίτες» και φέρνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έναν παίκτη που θωρακίζει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός μαζί με τον Τσίλγουελ είναι ίσως το καλύτερο δίδυμα αριστερών μπακ στην Premier League.

Θέλει συνέχεια με Γκβάρντιολ και Φοφανά

Από τους τρεις φρέσκους παίκτες της Τσέλσι, μόνο ο Ισπανός μπακ λογίζεται ως ένας σημαντικός παίκτης για την πρώτη ομάδα. Σλονίνα και Τσουκουεμέκα είναι περισσότερο επενδύσεις για το μέλλον. Ο πρώτος μάλιστα θα μείνει δανικός στην ομάδα του μέχρι τον Γενάρη και μετά θα ενσωματωθεί στους «Μπλε». Για τον Άγγλο χαφ μάθαμε ότι θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα και μένει να δούμε πόσες ευκαιρίες θα βρει έχοντας μπροστά του τους Καντέ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο και Γκάλαχερ.

Από εδώ και στο εξής το θέμα που καίει περισσότερο τον Τούχελ, έχει να κάνει με την ενίσχυση στα στόπερ. Εκεί ο Γερμανός έχει ζητήσει την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Μετά τις αποχωρήσεις Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν, η Τσέλσι έμεινε γυμνή στο κέντρο της άμυνας. Η άφιξη του Κουλιμπαλί ήταν ένα καλό πρώτο βήμα, όμως χρειάζεται συνέχεια. Ειδικά για μια ομάδα που παίζει σχεδόν πάντα με τρία στόπερ.

Η παραμονή του Αθπιλικουέτα ίσως αλλάξει κάπως τον προγραμματισμό, με τους «Μπλε» να προχωρούν τελικά σε μια μεταγραφή. Ο αρχηγός έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά σε σχήματα με τριάδα στην άμυνα και ο Τούχελ ήθελε οπωσδήποτε την παραμονή του. Παρόλα αυτά ζητά επιτακτικά στόπερ. Και μάλιστα κλάσης. Αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκονται δύο από τους καλύτερους νεαρούς στόπερ στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τους Γιόσκο Γκβάρντιολ και Ουεσλέι Φοφανά.

O Κροάτης και ο Γάλλος είναι θετικοί στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Λονδίνο, όμως Λειψία και Λέστερ δεν πουλάνε. Τουλάχιστον όχι φέτος. Η Τσέλσι έχει συναντήσει μεγάλη απροθυμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια της να αγοράσει Γκβάρντιολ και Φοφανά. Παρόλα αυτά συνεχίζει να πιέζει ανεβάζοντας τις προσφορές της. Αν καταφέρει να τους πάρει και τους δύο θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία και αναβάθμιση της αμυντικής γραμμής. Πάντως φαίνεται πως σε αυτή τη φάση, ο Φοφανά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Κι όμως ψάχνεται για παίκτες από Μπαρτσελόνα

Πριν λίγες μέρες γράφαμε από εδώ για την απίθανη σχέση που έχουν αναπτύξει Τσέλσι και Μπαρτσελόνα στις φετινές μεταγραφές. Οι δύο σύλλογοι διασταύρωσαν τα ξίφη της σε πολλές περιπτώσεις παικτών, με τους «Μπλαουγκράνα» να βγαίνουν σχεδόν πάντα νικητές. Μάλιστα στις υποθέσεις των Ραφίνια και Κουντέ, η Μπαρτσελόνα χάλασε ουσιαστικά κλεισμένες μεταγραφές της Τσέλσι.

Θα περίμενε κανείς πως μετά από κάτι τέτοιο οι «Μπλε» δεν θα ήθελαν ούτε να ακούν το όνομα της Μπαρτσελόνα. Ειδικά μετά τις δηλώσεις του Τούχελ κατά τις οποίες εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς των Καταλανών στην υπόθεση Αθπιλικουέτα. Ωστόσο βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Η Τσέλσι όχι μόνο δεν έχει κόψει επικοινωνία με τη Μπαρτσελόνα, αλλά σκοπεύει να ανοίξει και δουλειές μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Μπλε» ενδιαφέρονται για τρεις παίκτες της ομάδας του Τσάβι. Ντε Γιονγκ, Ομπαμεγιάνγκ και Ντεπάι είναι τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά. Μάλιστα τελευταία προέκυψε και ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Τσέλσι μπορεί να αγοράσει και τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτό έχει βάση, πάντως αν συμβεί θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες… τρέλες που έχουμε δει ποτέ σε μεταγραφική περίοδο. Από τους τρεις «Μπλαουγκράνα» που ακούγονται για την Τσέλσι, εκείνος που μοιάζει να απασχολεί περισσότερο είναι ο Ομπαμεγιάνγκ.

Μετά τη φυγή του Λουκάκου, ο Τούχελ έχει μείνει χωρίς κλασσικό φορ. Ο Χάβερτζ μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγει η χρονιά με εκείνον ως μοναδική επιλογή. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Γκαμπονέζο φορ από την κοινή παρουσία τους στη Ντόρτμουντ. Με την ταχύτητα και την εκτελεστική του δεινότητα μπορεί να αποτελέσει ακόμα και βασική λύση για εκείνον. Η μεταγραφική περίοδος μπαίνει σίγα σιγά στην τελική της ευθεία και είναι δεδομένο πως η Τσέλσι θα είναι από τις πλέον ενεργητικές ομάδες μέχρι το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ