Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεταγραφές Τσέλσι: Δικός της και επίσημα ο Κουκουρέγια!
Τσέλσι

Μεταγραφές Τσέλσι: Δικός της και επίσημα ο Κουκουρέγια!

Τη φανέλα της Τσέλσι θα φοράει από εδώ και πέρα για τα επόμενα έξι χρόνια ο Μαρκ Κουκουρέγια, όπως έκαναν γνωστό οι Λονδρέζοι.

05.08.2022 | 14:56

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες! Πλέον είναι και επίσημο! Ο Μαρκ Κουκουρέγια είναι παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα έξι χρόνια!

Ο αριστερός μπακ της Μπράιτον ναι μεν είχε επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, οι Λονδρέζοι κινήθηκαν για την απόκτησή του πιο άμεσα και πιο αποφασιστικά σε σχέση με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Έτσι, κατέβαλαν στους «γλάρους» 63 εκατομμύρια λίρες και τον έντυσαν στα «μπλε». Ο ταλαντούχος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Λονδρέζων τόνισε πόσο μεγάλο βήμα είναι για εκείνον και την καριέρα του η εν λόγω μεταγραφή και πόσο χαίρεται για εκείνη.

«Δεν ξέρω τι να πω! Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην Τσέλσι. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Ένας από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν στον κόσμο και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο! Θα δώσω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Δεν σταματάει ούτε εκεί η Τσέλσι!

Ο Τόμας Τούχελ ζήτησε εδώ και καιρό σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες για την Τσέλσι. Και όλα αυτά μετά την ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 4-0 στις ΗΠΑ σε ένα φιλικό προετοιμασίας.

Οι Λονδρέζοι πήραν το… μήνυμα και άκουσαν προσεκτικά τον Γερμανό τεχνικό. Έτσι, δεν είναι μόνο η μεταγραφή του Μαρκ Κουκουρέγια που τους δίνει περισσότερη ποιότητα. Αλλά και αυτή του Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα και η ανανέωση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα για δύο χρόνια.

Μάλιστα, η Τσέλσι δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει ακόμη περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να ενισχύσει και την επίθεσή της, αλλά και το κέντρο της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version