ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ εξήγησε υποδειγματικά γιατί πρέπει να φύγει ο Ρονάλντο

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, υποστήριξε ότι θα ήταν καλύτερο για το σύλλογο να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Νέβιλ εξήγησε υποδειγματικά γιατί πρέπει να φύγει ο Ρονάλντο

Η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει και το επίκεντρο της συζήτησης είναι στραμμένο στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος εξέφρασε τη πρόθεση του να μη συνεχίσει στο κλαμπ από την αρχή του καλοκαιριού. Ωστόσο, ο σύλλογος δε θέλει να τον πουλήσει. Ο ποδοσφαιριστής δε συμμετείχε στην προετοιμασία της Ταϊλάνδης και της Αυστραλίας και αγωνίστηκε στο πρώτο του φιλικό την περασμένη Κυριακή (31/7) κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Πρόσφατα τοποθετήθηκε για το μέλλον του Κριστιάνο ο παλαίμαχος του συλλόγου, Γκάρι Νέβιλ. Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του Sky Bet «The Overlap», ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ εξήγησε γιατί ο σύλλογος πρέπει να τον αφήσει να φύγει.

Τι είπε ο Γκάρι Νέβιλ

«Τα επιτεύγματα του Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο έχουν ξεπεράσει οτιδήποτε θα μπορούσε να ευχηθεί και να φανταστεί ο καθένας. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και θα είναι πάντα. Αυτό που συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεχαστεί σε 20 χρόνια. Αλλά είναι δυσάρεστο για μένα να παρακολουθώ ως πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον σταρ αυτής της ομάδας στα αποδυτήρια να τραβάει την προσοχή. Έχει συμβεί κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια, όπως με τον ατζέντη του [Πολ] Πογκμπά – όχι απαραίτητα τον Πογκμπά – αλλά τον ατζέντη του να παραφέρεται» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να έχεις τον σταρ σου σε ένα κλαμπ να διευθύνει την επιχείρηση. Δεν μπορείς να το αφήνεις [να συμβεί αυτό]. Όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο παρελθόν παραχωρούσε παίκτες, είναι επειδή αυτός ο παίκτης έπρεπε να προχωρήσει. Ξέρω ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να μείνει ο Ρονάλντο. Αλλά αν ο Ρονάλντο θέλει να φύγει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – στο μυαλό μου – θα πρέπει να το διευκολύνει».

Ο Τεν Χαγκ θέλει τον Κριστιάνο στην ομάδα

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς καλείται καθημερινά να απαντήσει σε ερωτήσεις για το μέλλον του Πορτογάλου.

Ο Ολλανδός κόουτς έχει παραδεχτεί ότι τον λογίζει στα πλάνα του. Ωστόσο, παραδέχτηκε επίσης, ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο μπορεί να χωρέσει στο στιλ της ομάδας μας. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά. Αλλά πρέπει πρώτα να έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Προς το παρόν βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και το έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές στην καριέρα του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ