Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: «Θα σας αποστομώσει ο Χάαλαντ! Ετοιμαστείτε… και μην λέτε πολλά»
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: «Θα σας αποστομώσει ο Χάαλαντ! Ετοιμαστείτε… και μην λέτε πολλά»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε σε αγγλικό Μέσο και τόνισε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα απαντήσει με τα γκολ του στις κακές κριτικές!

06.08.2022 | 13:24

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν σίγουρα μια από τις κορυφαίες… μεταγραφές του καλοκαιριού. Η Σίτι έκανε δικό της τον Νορβηγό σούπερ σταρ, κερδίζοντας Παρί, Ρεάλ και Λίβερπουλ. Πλέον ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που έχει μια σχέση αγάπης με τα δίχτυα…

Παρόλα αυτά για… ανεξήγητο λόγο, ο Νορβηγός δέχεται έντονη κριτική, πριν καλά καλά ξεκινήσει η χρονιά. Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο Χάαλαντ δεν θα καταφέρει να προσαρμοστεί στην σκληρή Premier League.

Πάντως ο τεχνικός της Σίτι, με δηλώσεις του τόνισε πως τα ΜΜΕ πρέπει να… μιλούν λιγότερο, καθώς είναι σίγουρος πως ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ, θα σαρώσει τα πάντα την φετινή σεζόν!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Να προσέχετε τι λέτε, γιατί ο Χάαλαντ θα καταφέρει και θα διαψεύσει όλα όσα γράφετε. Αναμένεται να σκοράρει πάρα πολλά γκολ την φετινή σεζόν με την Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο μεγάλος πόθος του Χάαλαντ είναι το… Champions League!

Η αγαπημένη μου διοργάνωση είναι το Champions League. Μου αρέσει πολύ ο ύμνος και τα πάντα σε αυτήν την διοργάνωση. Δεν σας κρύβω φυσικά πως ο μεγάλος μου στόχος δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει την συγκεκριμένη διοργάνωση», ξεκαθάρισε ο Νορβηγός επιθετικός των πρωταθλητών της Premier League.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version