ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ για κλάματα – Ίδια και απαράλλαχτη στην πρεμιέρα (vid)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπράιτον με 2-1.

Γιουνάιτεντ για κλάματα – Ίδια και απαράλλαχτη στην πρεμιέρα (vid)

Νέα σεζόν, ίδιες παθογένειες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 2-1 από την Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ». Η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν εμφάνισε καμία διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν και εμφάνισε τα ίδια προβλήματα δημιουργίας και την δυσλειτουργία στην άμυνά της.

Παρά την πρόθεση της, να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, η Γιουνάιτεντ εκτέθηκε από το πρέσινγκ των «γλάρων». Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ αμύνθηκε εξαιρετικά και υπερασπίστηκε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μπράιτον κέρδισε στο «Ολντ Τράφορντ».

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα έπεσε στα πόδια του Μπρούνο, ο οποίος υπό καλές προϋποθέσεις αστόχησε στο 6ο λεπτό. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ ήταν φανερό ότι ήθελαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια του και ρίσκαραν ακόμη και όταν πιέζονται ψηλά από τη Μπράιτον. Αυτό οδήγησε σε κάποια λάθη νωρίς στο ματς που δεν κόστισαν, όμως.

Η Γιουνάιτεντ έκανε αρκετές λάθος επιλογές στο επιθετικό της μισό, με συνέπεια να αδυνατεί να απειλήσει στο πρώτο 25λεπτο. Η Μπράιτον μπορεί να μην έχει την κατοχή αλλά ήταν πιο ουσιαστική με τη μπάλα.

Έτσι, στο 30ο λεπτό, ο Γουέλμπεκ εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκρος για το 1-0.

Το εφιαλτικό ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε, καθώς δέχτηκε 2ο γκολ στο 40ο λεπτό. Αυτή τη φορά, η φάση ξεκίνησε από την περιοχή της Μπράιτον. Η ομάδα του Τεν Χαγκ πίεζε ψηλά αλλά οι «γλάροι» απορρόφησαν την πίεση και έφτασαν μέχρι την άλλη άκρη του γηπέδου. Εκεί, ο Ντε Χέα δεν κατάφερε να συγκρατήσει το σουτ του Μαρτς και σε 2ο χρόνο, ο Γκρος έγραψε το 2-0.

Ούτε η είσοδος του Κριστιάνο δεν ήταν αρκετή

Η Γιουνάιτεντ στο 2ο ημίχρονο κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο. Μετά από 7 λεπτά στην επανάληψη μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη θέση του Φρεντ. Οι λανθασμένες μεταβιβάσεις των γηπεδούχων δεν διευκόλυναν το έργο τους

Η πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου είδε τον Ράσφορντ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Μπρούνο. Στο 66ο λεπτό, ο Έρικσεν δοκίμασε τα πόδια του από μακριά αλλά ο Σάντσεζ ήταν σε ετοιμότητα. Από το κόρνερ που προέκυψε, όμως, η Γιουνάιτεντ μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Μακάλιαστερ.

Μετά το 2-1, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν στριμώξει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Οι «γλάροι» αμύνονταν εξαιρετικά μπλοκάροντας τα σουτ των αντιπάλων τους. Έτσι, η ομάδα του Πότερ διαχειρίστηκε άψογα την πίεση και μετά το 75ο λεπτό βγήκε από το καβούκι της.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μπράιτον διατήρησε μέχρι τέλους αυτή τη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ