ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Αμφισβήτησες τον Χάαλαντ; Την πάτησες! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρουσιάστηκε «καυτός» στη τοποθεσία Λονδίνο. Ο Νορβηγός πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Premier League πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του (0-2) επί της Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Σίτι: Αμφισβήτησες τον Χάαλαντ; Την πάτησες! (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη Premier League. Επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (και τα δύο γκολ ο Νορβηγός) και ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου. Εξαιρετική η Σίτι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Το ματς

Μετά την ήττα στο Community Shield στο επίσημο ξεκίνημα της νέας σεζόν ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι να ανοίξει την… πόρτα της φετινής Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και την υπεράσπιση του τίτλου από το Λονδίνο κόντρα στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ. Μια ομάδα που φέτος φιλοδοξεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να χτυπήσει ξανά με αξιώσεις το Top6.

Οι «Πολίτες» όμως σήμερα δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να απωλέσουν βαθμούς. Γι’ αυτό και από το ξεκίνημα έδειξαν τις προθέσεις τους. Ρόντρι, Γκουντογκάν και Ντε Μπρούιν «έπνιξαν» τη μεσαία γραμμή των «Σφυριών» και μετατόπισαν αμέσως το παιχνίδι στο ένα μισό. Η Γουέστ Χαμ παραδόθηκε στο ακαταμάχητο passing game της Μάντσεστερ Σίτι και κοιτούσε απλά το ρολόι. Πόσο θα κρατήσει την αντίπαλο στο μηδέν και πότε θα έρθει η στιγμή για το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι με την κατοχή της μπάλας υπέρ της Σίτι να αγγίζει το 80% ήρθε στο 35′ η φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χάαλαντ έγινε αποδέκτης της μπάλας στην μεγάλη περιοχή της Γουέστ Χαμ. Ο Αρεολά τον ανέτρεψε άθελά του και ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε δικαιολογημένα το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ψύχραιμο τελειώμα έκανε το 1-0. Με αυτό το τέρμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό. Και πάλι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που είχε την υπεροχή. Η Γουέστ Χαμ δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλό της. Έτσι όλοι περίμεναν πότε οι φιλοξενούμενοι θα πατούσαν το γκάζι και θα πετύχαιναν το γκολ που θα οριστικοποιούσε το τρίποντο. Αυτό τελικά συνέβη στο 65′. Η Σίτι έτρεξε στην κόντρα επίθεση με τον Ντε Μπρούιν  να βρίσκει ιδανικά στον χώρο τον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σημάδεψε εστία και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στην ομάδα του. Η συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετική. Από εκεί και πέρα οι μηχανές της ομάδας του Γκουαρντιόλα… έσβησαν. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν αποτέλεσμα και κούραση και στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ