ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επικό κράξιμο Σκόουλς σε Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ: «Είναι γελοίο»

Ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόολους, άσκησε δριμεία κριτική στον Φρεντ και τον ΜακΤόμινεϊ μετά την ήττα της Μάντσεστερ στην πρεμιέρα.

Επικό κράξιμο Σκόουλς σε Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ: «Είναι γελοίο»

Σαν να μην πέρασε μία μέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε προβληματική εικόνα στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπράιτον με 2-1.

Αυτή η εμφάνιση ήρθε σε συνέχεια των περσινών αρνητικών εμφανίσεων και προκάλεσε την οργή του παλαίμαχου της Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο θρύλος της Γιουνάιτεντ άσκησε δριμεία κριτική στον Φρεντ και στον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Ειδικότερα, κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι κάνει πολλά αβίαστα λάθη ενώ προέτρεψε τον Σκωτσέζο να μην κρατάει τη μπάλα αλλά να τη πασάρει στους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας.

«Ο ΜακΤόμινεϊ προσπαθούσε συνεχώς να τρέξει με την μπάλα. Είναι γελοίο. Η ποιότητα στη μέση του γηπέδου ήταν πραγματικά κακή. Ήμουν χαρούμενος που δεν αποβλήθηκε [για μια μαρκάρισμα με τις τάπες] αλλά νομίζω ότι ήταν ελαφρώς τυχερός. Ξανά τρέχει με την μπάλα, είναι εντελώς γελοίο. Θα μπορούσε εύκολα να ήταν κόκκινη κάρτα. Η ποιότητα στη μέση του γηπέδου δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια με αυτούς τους δύο παίκτες.

«[Ο Έρικ Τεν Χαγκ] θα πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο, αλλά ακόμη και ένας από αυτούς ίσως είναι πάρα πολύ. Ο Φρεντ δίνει τη μπάλα στον αντίπαλο συνεχώς και ο ΜακΤόμινεϊ προσπαθεί να τρέξει με την μπάλα συνεχώς και μετά κάνει λάθος. Πάσαρε τη μπάλα στους καλύτερους παίκτες σου! Δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι εγκληματικό σε μια μέρα σαν τη σημερινή».

Δείτε το κλιπ εδώ:

Ο Σκόουλος παραδίδει δωρεάν μαθήματα σε Φρεντ και ΜακΤομινεϊ

Ο πρώην Άγγλος διεθνής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Το πρωί της Δευτέρας (8/8) εξαπέλυσε νέα επίθεση στο δίδυμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, παρέδωσε μαθήματα στους Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ για το πώς πρέπει να υποδέχονται τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, προκειμένου να προωθήσουν το παιχνίδι αντί να το καθυστερούν. Αν και δεν τους ονομάτισε, είναι φανερό ότι τους «φωτογραφίζει» με το παρακάτω μήνυμα.

Ειδικότερα, με ένα story στο instagram έγραψε το εξής: «Σκέψεις για την εβδομάδα «Το να είσαι μέσος έχει να κάνει με τη στάση του σώματος όταν υποδέχεσαι τη μπάλα. Πολλές φορές κοιτάζουν την εστία μας [όταν παραλαμβάνουν τη μπάλα] με συνέπεια να μπορούν να παίξουν μόνο με έναν τρόπο. Επιτέλους, γυρίστε το σώμα σας και βάλτε τους πιο ταλαντούχους παίκτες σας στο παιχνίδι»… Καλή εβδομάδα σε όλους.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ