ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φέρντιναντ: Ονόμασε την ιδανική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ και μας εντυπωσίασε

Ενόψει του ματς με την Μπρέντφορντ, ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, πρότεινε την ιδανική ενδεκάδα.

Φέρντιναντ: Ονόμασε την ιδανική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ και μας εντυπωσίασε

Μόλις ξεκίνησε η Πρέμιερ Λιγκ και τα σύννεφα πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» προμηνύουν καταιγίδα. Η πρώτη γεύση από την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ απογοήτευσε ακόμα και τον πιο αισιόδοξο φίλο της ομάδας. Παρά τα ενθαρρυντικά στοιχεία από την προετοιμασία, η Γιουνάιτεντ έδειξε το ίδιο κακό και απαράλλαχτο πρόσωπο της περασμένης σεζόν. Έτσι, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπράιτον με 2-1.

Αν δεν αλλάξει κάτι και γρήγορα, τότε κινδυνεύει να μείνει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Αυτή η αλλαγή πρέπει να έρθει άμεσα, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ. Θυμίζουμε ότι την 3η αγωνιστική, η Γιουνάιτεντ έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς θα έρχεται η Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Φέρντιναντ ονόμασε την ενδεκάδα του

Ενόψει του ματς με την Μπρέντφορντ, ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, πρότεινε την ιδανική ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ίσως ο Έρικ Τεν Χαγκ πρέπει να ακούσει τον πρώην στόπερ του συλλόγου.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αλλαγή στην ενδεκάδα του Φέρντιναντ σε σχέση με την 1η αγωνιστική αφορά τους παίκτες της μεσαίας γραμμής. Φρεντ και ΜακΤομινεϊ δεν έχουν χώρο σε αυτήν την ενδεκάδα.

Αντιθέτως, ο Λισάντρο Μαρτίνεζ που έδειξε πόσο εξαιρετικός είναι με τη μπάλα στα πόδια, έχει τοποθετηθεί ως deep lying playmaker. Μπροστά του θα έχει δύο ποιοτικούς παίκτες, ικανούς να κουβαλήσουν τη μπάλα στο πρόσωπο των Μπρούνο Φερνάντεζ και Κρίστιαν Έρικσεν.

Τη θέση του Λισάντρο Μαρτίνεζ στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Βαράν. Η τελευταία αλλαγή αφορά την αιχμή του δόρατος. Ο Φέρντιναντ επιλέγει να παίξει με κανονικό σέντερ φορ και διαλέγει φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πόσο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Κριστιάνο;

Με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ μετά την ήττα από τη Μπράιτον είναι αρκετά απίθανο. Όχι γιατί ο Ολλανδός δεν ήταν ευχαριστημένος από τον Πορτογάλο, όταν τον πέρασε αλλαγή. Το αντίθετο μάλιστα. Το ζήτημα είναι η φυσική κατάσταση του 37χρονου.

Στις δηλώσεις του ο Τεν Χαγκ εξήγησε ότι ακόμα ο Κριστιάνο δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς άργησε πάρα πολύ να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

«Είναι ξεκάθαρο πως στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε καλύτεροι όταν πήγε πιο πίσω ο Έρικσεν και όταν μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση.[O Κριστιάνο] χρειάζεται χρόνο και δε μπορείς να το εκβιάσεις. Προπονείται για κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα. Πρέπει να κάνει περισσότερα για να είναι έτοιμος. Αυτό το παιχνίδι θα τον βοήθησε. Θα είναι καλύτερα σε μία εβδομάδα» είπε χαρακτητιστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ