ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Γιουνάιτεντ προσγειώθηκε απότομα στην πικρή πραγματικότητα

Η έλευση του Έρικ Τεν Χάαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γέμισε χαρά και ελπίδα τους φίλους της ομάδας, όμως η πραγματικότητα «χτύπησε» άσχημα.

Η Γιουνάιτεντ προσγειώθηκε απότομα στην πικρή πραγματικότητα

Ούτε μια αγωνιστική δεν κράτησε η χαρά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πολύ αισιόδοξοι είχαν βλέψεις ακόμα και για τον τίτλο, μετά την άφιξη του Έρικ Τεν Χάαγκ. Ωστόσο η πραγματικότητα δεν άργησε να χτυπήσει πολύ άσχημα στο πρόσωπο τους «κόκκινους διαβόλους».

Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε

Σε μεγάλος εφιάλτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξελιχθεί η Μπράιτον. Οι «γλάροι» αν και έχασαν παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν, για ακόμα μια φορά εξέθεσαν την ομάδα του Μάντσεστερ και τον προπονητή της. Μόλις λίγους μήνες μετά τον διασυρμό της ομάδας με 4-0 στο Μπράιτον. Με παρόμοια συνταγή, παρά τις σημαντικές αλλαγές δεδομένων (χωρίς τους Μπισούμα και Κουκουρέγια).

Για ακόμα μια συνάντηση των δύο συλλόγων, η μεγάλη διαφορά έγινε στα χαφ. Το 3-4-3 του Γκράχαμ Πότερ… κατάπιε ζωντανή τη Γιουνάιτεντ του 4-3-3. Οι 4 μέσοι των φιλοξενούμενων κατάφεραν με άνεση να βγάλουν εκτός ρυθμού και παιχνιδιού τους 3 των γηπεδούχων. Ειδικά όταν δύο από αυτούς είναι ο Φρεντ και ο ΜακΤόμινεϊ, οι οποίοι δεν περνούν και τις καλύτερες των ημερών τους στο Ολντ Τράφορντ».

Το σύστημα που επέλεξε ο Τεν Χάαγκ δεν είχε καν καθαρόαιμο επιθετικό (!), με τον Κριστιάνο να μένει στον πάγκο για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε ρόλο κρυφού επιθετικού αγωνιζόταν ανάμεσα σε Ράσφορντ και Σάντσο, οι οποίοι έπρεπε να συγκλίνουν προς τα μέσα. Τακτική η οποία απέτυχε παταγωδώς, μιας και η Γιουνάιτεντ ήταν πραγματικά εντελώς ακίνδυνη για τους αντιπάλους της.

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται άμεσα προσθήκες

Από τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ραλφ Ράνγκνικ μέχρι και σήμερα, έχουν ακουστεί αμέτρητοι χαφ που προβάρουν τα «κόκκινα» της Γιουνάιτεντ. Ακόμα όμως δεν έχει έρθει κανένας. Ο Πολ Πογκμπά έφυγε, ο Φρεντ έχει δείξει αμέτρητες φορές πως δεν μπορεί να ηγηθεί, ενώ και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είναι ξεκάθαρα για χαμηλότερη ταχύτητα. Μαλάσια και Μαρτίνες «ντύθηκαν» στα χρώματα της, ακόμα όμως ηγετικό «οκτάρι» δεν έχει έρθει. Εγκληματική αμέλεια; Κανείς δεν ξέρει.

Τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ είναι αδύνατο να λυθούν μέσα σε λίγες εβδομάδες προετοιμασίας. Μπορεί οι δύο πρώτοι καλοκαιρινοί μήνες να έδωσαν ελπίδα στους φιλάθλους της, όμως παραμένει μια περίοδος πειραματισμών. Η εμφατική νίκη με 4-0 επί της μισητής Λίβερπουλ ήταν μια ακτίνα ελπίδας, ωστόσο παρέμεινε μια «ανούσια» νίκη, καθώς δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Τεν Χάαγκ έχει ακόμα πάρα πολλή δουλειά να κάνει και οι αλλαγές είναι απαραίτητες.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ θα χρειαστούν για ακόμα μια σεζόν αρκετή υπομονή.

ΥΓ: Σε ένα ήδη δυσαρεστημένο σύνολο και με έναν Κριστιάνο που θέλει να φύγει, η Γιουνάιτεντ σκέφτεται να εντάξει στο ρόστερ της τους Ραμπιό και Αρναούτοβιτς. Μάλλον όχι και η πιο σοφή κίνηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ