Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Οι δύο παίκτες – μεταγραφές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Τιάγκο
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Οι δύο παίκτες – μεταγραφές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Τιάγκο

Η Λίβερπουλ χρειάζεται παίκτη για τη μεσαία της γραμμή. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

10.08.2022 | 11:53

Η χρονιά για τη Λίβερπουλ ξεκίνησε με κούπα όμως τα άσχημα δεν άργησαν να έρθουν. Οι «Κόκκινοι» στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με το… αριστερό μένοντας στην ισοπαλία (2-2) με τη Φούλαμ στο Λονδίνο. Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους παίκτες του υποτονικούς αλλά το χειρότερο αντίκρισε την πρώτη απώλεια.

Τον τραυματισμό του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου δύο μήνες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Μια τεράστια απώλεια για τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» στηρίζονται κατά μεγάλο ποσοστό στο δικό του ποιοτικό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός αφήνει ένα τεράστιο κενό, το οποίο η Λίβερπουλ καλείται να καλύψει είτε με παίκτη εντός του ρόστερ είτε με μεταγραφή. Με ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα δώσει στοιχεία που λείπουν από τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα εμπλέκουν όλο και περισσότερα ονόματα στο ρεπορτάζ της βρετανικής ομάδας.

Τα επικρατέστερα αυτή τη στιγμή είναι δύο και ανήκουν αμφότεροι στην ίδια ομάδα. Ο λόγος για τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Νικόλο Μπαρέλα. Οι δύο μέσοι της Ίντερ βρίσκονται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα τα ονόματά τους «παίζουν» ακόμη περισσότερο λόγω και των συνθηκών. Η διοίκηση της Λίβερπουλ περιμένει ένα νεύμα του Κλοπ για να δράσει. Για να ρίξει τα βέλη της στην Ίντερ και να αρπάξει τον έναν από τους δύο και να τον φέρει στο Άνφιλντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version