Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντσελότι: «Με τέτοια αυτοπεποίθηση… δεν πιανόμαστε»
Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι: «Με τέτοια αυτοπεποίθηση… δεν πιανόμαστε»

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης πλέον βγάζει μια... σιγουριά στα κρίσιμα ματς και το απέδειξε και κόντρα στην Άιντραχτ!

11.08.2022 | 00:26

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν καθώς κατέκτησε το Super Cup επικρατώντας με 2-0 της Άιντραχτ!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε εύκολο το τρόπαιο. Ο κόουτς των Μαδριλένων ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως πλέον όλοι στον σύλλογο έχουν την αυτοπεποίθηση πως… με κάποιον τρόπο μπορούν να κερδίζουν όλα τα σημαντικά ματς.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

«Για την σεζόν που είχαμε πέρυσι, αξίζαμε να παίξουμε αυτόν τον τελικό! Κερδίσαμε και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημα, επειδή ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος στην άμυνα και ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι.

«Είναι σημαντικό να έχουμε αυτοπεποίθηση και εμείς την έχουμε! Τα τελευταία αποτελέσματα μας έχουν δώσει αυτήν την αυτοπεποίθηση και δεν κάνουμε πίσω. Δεν κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί. Κινδυνέψαμε ελάχιστα μπορώ να πω και είχαμε καλή ενέργεια», είπε ο κόουτς των Μαδριλένων.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version