ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν σχεδόν εξαφανισμένος κόντρα στη Μπόρνμουθ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήρθε σε επαφή με τη μπάλα ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν σχεδόν εξαφανισμένος κόντρα στη Μπόρνμουθ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μαθαίνει με το σκληρό τρόπο πόσο απαιτητικό είναι το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά τα 2 γκολ της πρεμιέρας, ο Νορβηγός ήταν  «ήσυχος» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Ο πρώην φορ της Ντόρτμουντ ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τις κλειστές άμυνες της Πρεμιερ Λιγκ. Ο 22χρονος ήταν μόνιμα μαρκαρισμένος από έναν ή ακόμη και δύο αμυντικούς, με συνέπεια να βρίσκει λιγοστούς χώρους να κινηθεί.

Έτσι, έμεινε άφαντος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ενδεικτικό είναι ότι τέλειωσε την αναμέτρηση με μόλις 2 ολοκληρωμένες πάσες. Επίσης, μετά από 74 λεπτά συμμετοχές μέτρησε μόλις 8 επαφές με τη μπάλα.

Προς υπεράσπισή του, κατάφερε να μετατρέψει μία από τις 8 επαφές του σε ασίστ στον Γκουντογκάν. Στο 19ο λεπτό κατάφερε να παίξει με πλάτη και να πασάρει στον ερχόμενο ως τρέιλερ Γερμανό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Ο Ντε Μπρούιν και ο Χάαλαντ τον υπερασπίστηκαν

Φυσικά, οι πρώτοι επικριτές του Χάαλαντ βρήκαν ευκαιρία για να ασκήσουν κριτική στο Χάαλαντ. Ωστόσο, ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα, άπλωσε ασπίδα προστασίας.

«Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Οταν επιτίθεσαι και ανεβαίνεις απέναντι σε αμυντικά μπλοκ όπως αυτό της Μπόρνμουθ, είναι δύσκολο», επεσήμανε ο Καταλανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας και πρόσθεσε: «Έχουν τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δύο παίκτες μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς και εσύ είσαι στη μέση. Πώς να αντισταθείς σε ένα τέτοιο πλαίσιο; Είναι πολύ περίπλοκο, το ξέρουμε και συχνά θα βρεθούμε σε τέτοιου είδους καταστάσεις» είπε ο Γκουαρντιόλα.

Την ίδια ώρα, ο Ντε Μπρούιν εξήγησε ότι η δουλειά που κάνει ο Χάαλαντ είναι ανεκτίμητη, διότι τραβάει αμυντικούς προς τα πάνω απελευθερώνοντας χώρο για τους συμπαίκτες του.

«Έπαιξε πολύ καλά. Είναι πολύ στενά. Δε νομίζω ότι στη Γερμανία αγωνίστηκε συχνά κόντρα σε ομάδες που αμύνονταν τόσο πολύ. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστεί και τα πήγε περίφημα. Δεν υπήρχε πολύς χώρος αλλά προφανώς είναι απασχολημένοι μαζί του. Επομένως, κάποιες φορές θα υπάρχει χώρος για τους άλλους. Κάποιες άλλες φορές αν έρθουν οι αντίπαλοι κοντά μας, εκείνος θα έχει περισσότερο χώρο». είπε ο Βέλγος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ